Monday, October 24, 2011

Magnum, saya pun dh try!


As Salam...


eh- eh, korang jgn salah anggap,
bkn magnum4d yg tikam nombor ekor tu..
yg tu haraaaamm, ni magnum eskrem la..
yg hot iklannyer kat blog mahupun kacatv tu.. =p

kuo berdating ngan asben aritu,
ajak die singgah beli jap kat petrolstation..
tgk dlm iklan, cam best aje..
harus ler mau cuba try test seniri.. 

aku pekena Magnum Almond..
tgk best je, mkn lg best!!.. =)

asben join the action,
sempat gak mencelah masuk gambo yg syok seniri wlpn ada in-kol,
die try Magnum Chocolate Truffle..

mase ni mungkin dlm ati asben ckp "aiiikk.. dh abes..".. ;-p
sedapnyer sapai x sedo dh abes.. =)



marah betul si Alya bler aku ckp dh try eskrem ni.. ;-p
hahaha.. kesian die kan..
kena beli la lenkali..
tp kalo die ada ritu, harus selai baju kena tuko..
huhuhu..



korang dh cuba???


peraduan Magnum Tiara, adiah RM200k utk dimenangi!






TERIMA KASIH SUDI SINGGAH SINI.. =D

17 Sila Komen Disini ♪♫♪:

munna said...

perghhh... sedapnya munna blm cuba lagi eskrim ni

lieyalatif said...

sedap gile kan?...lieya dah addict dah....skrang ni make sure kene ade stok dlm esbok huhuhu....6 batang seklai beli, tahan le seminggu hahahaah...dah le mahal kemain!

ratusiput said...

ratu pn dah try...pdhal hari hujan lebat se tu gigih gak cari..ehehe...tp ratu ske yg choc truffle.almond mak ai manis tol...tak habis pun mkn...ehehe...

LYAfrina said...

dh try... tp cannot go la.. muak skit.. tp asya suka sgt la..sbb rasa coklat tu kan..

~izan~ said...

tak try lg,tp tgk ke model magnum atas ni,terus teruja nak gi try..saja goda2 ai kan hehe

mama tisya said...

lama tk mkn eskrem magnum..yum2

~Siti Hajar~ said...

Terliur tgk model2 atas tu mkn..hehe

mesti felling2 queen mcm dlm iklan tu eh...hehe

lieynanilaz said...

saya pun dah try...makan yg magnum coklat..memang sedap!!

aNaYaNa said...

belum cuba lagi..takut plak tengok eskrem besar2..hehe

luahfikiran said...

SALAM,
SUKA TAPI TAK SELALU BELI ! MANIS ! AISKRIM POTONG MALAYSIA PUN OK. NESTLE ADA JUAL JENIS NI !

Qhaifa Nur said...

saya dah try memang sedap tu nak beli lagi lah...

salwana nordin @ che'wa said...

sudah try :D...t'baekkkkkkkkkkkkkkk!!!!

rATu kEBaYA said...

dah cuba.. mmg terbaiklah..

ooowh..oh.. teringin pulak..

MamaYatie said...

tak dan lagi nak teraiiiiii

MamaYatie said...

tak dan lagi nak teraiiiiii

S.U.R.I.A.T.I said...

dahhh!!!! baru semalam!!! shedaaaaaaaaaaaaaappppp. we love chocolate truffle more.more & more!!! :)

azu said...

laki i dah cuba... :) i tak minat...i minat yang masam2 mcm solero..




Related Posts with Thumbnails