Saturday, October 15, 2011

Minggu yg meletihkan!


As Salam..

Selamat tinggal minggu yg meletihkan!
 ulang-alik atas urusan kerja, Besut - K. Terengganu 4 ari berturut²,
semalam plak e-day adik aku..
lagila letihhh.. huhuhu..

dr semalam tido tak lena,
mane mau sapu, susun, sisih.. ape lg ek,
5S pun kena praktis kat umah gak.. 
adesss!!

Alya masa ni cam terlepas tali,
langsung tak heran dh aku on9,
mentang² ada kawan men..
lebih baik apdet blog sambil baca status kwn kat fb.. ;-p






TERIMA KASIH SUDI SINGGAH SINI.. =D

10 Sila Komen Disini ♪♫♪:

Softtouch [Hanim] said...

alahai siannye leily letih...byk2kan restyer..comeynya alya n kwn dia tu...

LYAfrina said...

alia posing atas plamin tu...

E-Marlin said...

nampak mcm budak besar la plak si alya ni.... :)

re: leily, saya rasa berus elianto lg mahal kot dr berus ELF. saya nak beli lagi produk ELF ni, jomla join. murah2 je barang dia, nak try beli dr seller ni plak - http://forum.lowyat.net/index.php?showtopic=1845666&hl=

MamaYatie said...

busy bunyinya tur..tak per la, dah bereh doh..

nok gelak rasa bila kat umah pun nak kena practise 5S yer..haha

~izan~ said...

kalau izan 5s tu termasuk la sorok skali hihi...

dulu time keje nk buat 5s tu kat opis,bercinta kemain hihi

[sutera kasih] said...

comelnya bdk2 tu hehe

Lily@MamaZaraZareef said...

hehe..skang mana2 pon org dh guna term 5S kan..dr tpt besar smpai ke tpt kecik..

apepon, sweet gmbar bebudak tu posing kat pelamin..=p

Nur a.k.a admansyah said...

Sowwi... akak dh lama x singgah! Tks sbb bg semangat kt I... insyaAllah mn tau sok lusa `turn' u plak! ;-)

ieda said...

uish memang letih kalau ada majlis kat umah nie .. tuhan je tahu

termms 55 tu haper dik ??

MamaEma said...

mamanya berpeluang mengupdate blog




Related Posts with Thumbnails