Friday, October 7, 2011

Pembentangan Bajet 2012


As Salam ...




ptg ni xtvt riadah terpaksa postponed,
make sure kije masak memasak disiapkan awal..
Alya, duk diam² mommie rasuah laptop..
menla game sampai puas...
hehehe..

tak sabar nk dgr intipati Pembentangan Bajet 2012..
aku nk dgr psl nek gaji .. =)
ada ura² penjawat awam ada kenaikan gaji,
tp ada some allowance kena cut-off..
ye ke idop????

Sama² la tunggu nnti yer.. 
harap² ada berita baikkkkk punyer!!!
amin! amin! amin!!!!


tuan tanah a little bit bzsss,
proceed ngan proses pelupusan aset 2011,
one of my SKT!

 
Pegawai Teknikal Kementerian/ Jabatan..
siapsedia utk Dasar Agro Makanan(DAM) bermula 2011 - 2020
yg dh lulus pembentangan kabinet,
menggantikan Dasar Pertanian Negara (DPN)








TERIMA KASIH SUDI SINGGAH SINI.. =D

10 Sila Komen Disini ♪♫♪:

luahfikiran said...

SALAM,
KITA SAMA2 TUNGGU PTG INI.

~Siti Hajar~ said...

Alya ok ke kena rasuah tu?...hehe

org gomen tertunggu2 la pbentangan ptg ni tp sy yg kije swasta ni...huhu

apa2 pun rezeki msg2 kan...huhu

ikatankasihku said...

ptg ni pukul 4..~~

Belinda Adzmi Ibu Ilhamny said...

ooo, linda tau logo pd keta putih tu..logo pertanian kan..sbb opis linda sebelah ngan jabatan pertanian gak..:)

mummy_ayu said...

amin...tu la..harap ada berita yg mengembirakan ptg nanti..
sama2 la kita tunggu...

ZanaNordin said...

sumer pakat tunggu budget hari nie..
harap2 ada berita baik lah kan..

::NureeN:: said...

wow.. bleh blanje ni klau gaji naik ;)

ieda said...

harap2 budget kali nie ada keseragaman dari segi kenaikan gaji sektor kerajaan dan swasta huhuhu

ps : tuann tanahh nampak manisss !

Softtouch [Hanim] said...

tahniah utk org gomen....mesti hepy kan...

MamaYatie said...

best wooo...dia dpt monus..kita tngk jer ler..




Related Posts with Thumbnails