Sunday, October 30, 2011

Rentetan Piala Malaysia 2011


As Salam.. ;-(

Semua sedia maklum,
Ganu gagal membawa balik Piala Malaysia sbgmana 10 thn yg lepas,
time Ganu Lwn Perak, heheh.. time tu aku ada sama kat Bukit Jalil..
dpt tiket free, ada kaki kat SUK.. =)

Dari awal rentak permainan dorang mlm td,
mcm tak semangat aje player Ganu men.. 
nk ulas byk² pun aku bknnyer gheti sgt..
tp ghitu la..
tp bler dh score 1-0, melompat wooo..
tp x lama, kegumbiraan itu terhenti ngan gol penyeri skuad lwn!
cesss.. cemas kemain aku cam aku plak yg main ... ;-p
pastu dh ilang fokus bler skuad Hobin Jang Hobin score lg..

huhuhu,
masa tu sms bertalu tanya cuti ke kije esok..
apa nk buat, dh kalah terimala hakikatnyer..
skrg ni pun tgh melayan ulasan Piala Malaysia mlm td kat opis..

apepun,
Peteh Ganu Peteh kena try lg thn dpn..
mujur le ada Piala FA sbg pengubat kuciwa..




: amekkkkk ko.. ;-p :


Tahniah Hobin Jang Hobin


by: Leily


TERIMA KASIH SUDI SINGGAH SINI.. =D

12 Sila Komen Disini ♪♫♪:

aNaYaNa said...

xper tunggu cuti jumaat sabtu..hehe..

Jasman said...

xpe tahun dpn cube lg eh...klu ganu xmain bertahan lepas dpt 1 gol mungkin ganu boleh menang...apa2 pon hari ni kene keje kan...hehe

LYAfrina said...

ha ha ha...

dajkper la lily.. warm up ni... sbb dh 10 thn x msk final.. kt tgk next year..

lya ad tunjuk pic asben leily y kt zoo tu.. dia kata knl la.. boboy tu ank sedara asben leily la kan.?? sbb dlu boboy slalu dtg rmh ma fain main takraw..

leily g tgk x g bby asha??

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Tahun depan cuba lagi.. ^_^

suhaina laui. said...

tu la...mlm td main mcm xdak stamina jer tgk walo bukan peminat tegar....sue mmg xsuka sgt dgn keeper mcm gelabah sokmo bila bola dekat dgn die huhuhu...cian die kena maki mcm2 dgn peminat bola huhuhu

mamalieyna said...

tulah..gaya2 cam ganu nak menang dah..hukhuk..pepun adat bermain kan..takpe tahun depan leh try lagi..^_^

EdaManAli said...

yer, awal2 tgk team Trg mcm kucar kacir je...tu yg duk b'kurung e dlm blk...xde miracle smlm, tu xmenang tu...uhhhuuuu...xpe, nxt year tgk plak mcm mane, hopefully dpt lg ke final...alang2 ke final bia laa menang, dop... :)

MamaYatie said...

hadooo la...hebat atas kertas jer la gamoknya...huk3x

sayazakiah said...

lawak gila part Ahmad Said tu.
hahhaha

Softtouch [Hanim] said...

sy mmg dha agak NS menang..xpe tgganu jgn kecewa sgt..next time leh cube lg yer...

ikatankasihku said...

siap buat dialog..hehehe
tak tgklah bola ari tu..rugi3

|| NaFiRaa || said...

keciwa jugak malam tuh..huhuhu




Related Posts with Thumbnails