Tuesday, November 29, 2011

[ChurpChurp] 1st Cashout.. =D


As salam..




 Ungkapan "sikit² lama² jadi bukit.."
amat seswai sekali digunapakai dlm entry ni.. ;-p

memula register ngan churpchurp x silap bln 10/2010,
bln 11/2011 baru la leh cashout, lbhkureng 1 thn lebih gak tu ..
tapi bg aku okla kan, muhasabah diri niyakni blogger anakbilis saje... ;-p

pepun,
Alhamdulillah.. rezeki!
syukur sgt²..


p/s:
duit hasil 1st earning churpchup ni,
cadangnyer mau wat GA fridge magnet (fm)
mandangkan ramai yg suke kumpul wat koleksi..
sesapa yg berminat tak??

keep on waiting ya!.. ;-)






by: Leily


TERIMA KASIH SUDI SINGGAH SINI.. =D

24 Sila Komen Disini ♪♫♪:

mama tisya said...

tahniah dh cashout..kita tk gerak2 pn..hehehhe...xtau la bila leh cashout..tgu hasil nuff je ler..hehehehe...

hah bgs2 wat GA adiahnye FM...:)

suhaina laui. said...

TAHNIAH!..besynyer lely...napoknye sue pon kena tunggu setahun gak la hehehe....

SyUhAdA said...

thniah ye..

ieda said...

tahniah dik
aah buat suke2 punn 100 lebih sape nak bagi dgn percuma kan :)

MamaYatie said...

tahniah...masyuk dah tur..

nak GA...hehehe

e.l.i.z.@ said...

syioknyaaaaaaaaaaa dpt duit free..

e!ya said...

heee syioknyer...

Softtouch [Hanim] said...

tahniah leily..ok jgk GA FM tu..nk jgk..hehehee

IntaNBerliaN said...

churp2 saya baru je nak gerk sikit2.. hihii

byk jugak tu dpt.. best la dh cashout :-)

ikatankasihku said...

habuan utk yg sabar menanti..hehehe

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Tahniah Leily..rezeki tu..
lily sampai sekrng..tak paham2 lagi camana nak sign up churp2 ni..

lieyalatif said...

wah best2.....tahniah....syok leee...leh soping2 ni mega sale ni heheheeheh

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

hehe..sy x reti main churp-churp nih..harapkan hasil nuff yg ntah bila blh cash out haha

|| NaFiRaa || said...

waahhh.. tahniah2~ bila lah erning saya pon banyak cam tuh..kekekeeke

MamaEma said...

wah..tahniah...

Ros said...

Salam ziarah,

Alhamdulillah rezeki tu....

mekchu said...

baca kat twitter semalam.. churp2 lambat kan nak jadi banyak.. lps baca tweeter tu, terus mekchu submit assignment churp2 yg belambak.. malas pulak skang..

Nia said...

wah,..seratus lebih dah? saya jgk yg malas,..sbb tu sikit je dpt..hehe

munna said...

tahniah leily... munna punya churp2 tak gerak2 pun...

mama_umar_maryam said...

weeee,$100+ richer!tahniah :)

nieda said...

bestnya..nieda pernah register pastu x penah check smpai skrg.. huhu

mama rifQy said...

bestnye dapat !!! na tak reti nak berchurp churp ni..siyes!! akaun dah ade.tapi xreti nak buat ape2

♥ ieRa ♥ said...

tahniah kak...saye bru je berjinak2 dengan churp-churp ni..doakan ye..

Benjy said...

bestnya dapat duit susah ke nak join chup2 tu :D rasa nak try juga :D

ps: mohon sokongan untuk kempen menderma anak2 yatim di http://www.benjystanis.co.cc/2011/11/kempen-marilah-menderma-selama-15-hari.html anda tak perlu menderma wang ringgit tetapi cukup dengan sokongan sahaja, terima kasih.




Related Posts with Thumbnails