Friday, November 18, 2011

Jom Buat Ayat!!!

 As Salam..
stress?
meh release bersama saye :D
 (i) Pilih bulan kelahiran anda: 
Januari - Aku cinta
Februari - Aku gigit
Mac - Aku belasah
April - Aku peluk
Mei - Aku terhantuk
Jun - Aku terkentut depan
Julai - Aku menari dengan
Ogos - Aku pergi dating dengan
September - Aku lambai dekat
Oktober - Aku muntah depan
November - Aku jerit dekat
Disember - Aku terlanggar
ii) Pilih nombor hari jadi anda:
1 - Mak aku
2 - Komputer aku
3 - Liverpool
4 - Garfield
5 - Musuh dalam selimut aku
6 - Gangster
7 - Handphone aku
8 - Gerrard
9 - Driver Bas
10 - Semut
11- Kawan baik aku
12 - Polis
13 - Taik kucing
14 - Patung barbie
15 - Lee Chong Wei
16 - Mak Mertua aku
17 - Mak tiri aku
18 - Girlfriendaku/ Boyfriend aku
19 - Makcik kantin
20 - Sharifah Amani
21 - Upin dan
22 - Siti Nurhaliza
23 - Spongebob
24 - Cristiano Ronaldo
25 - Bapuk/Maknyah
26 - Kawan aku
27 - Raja Lawak/Akademi Fantasia
28 - Jiran aku
29 - Orang gila
30 - Taylor swift
31 - Awek cun/ Jejaka tampan

iii) Pilih warna baju yang anda pakai skrg:
Putih - Sebab aku perasan cantik/hensem
Hitam - Sebab aku gila
Pink - Sebab aku suka single
Merah - Sebab mak aku suruh
Biru - Sebab aku tak tahan
Hijau - Sebab aku baik hati
Ungu - Sebab aku cemburu
Kelabu - Sebab bomoh suruh
Kuning - Sebab suka hati aku la
Oren - Sebab aku baru putus cinta
Coklat - Sebab aku tak tentu arah
Lain-lain - Sebab aku fikir aku hebat
Sumber:
Caldina Club Malaysia

yg aku punyer..
aku peluk Gerrard sebab aku fikir aku hebat..

hahah, mmg hebat pun..
gerrard tu..


KONGSI JAWAPAN ANDA~ (buat ayat tau)




by: Leily


TERIMA KASIH SUDI SINGGAH SINI.. =D

15 Sila Komen Disini ♪♫♪:

rina ellisa said...

"Aku lambai dekat Spongebob sebab aku tak tentu arah.."

hehehe :P

Sue* mamaID said...

"aku pergi dating dengan mak mertua aku sebab suka hati aku la"

NM02 said...

hahahaha

ai punyer

aku menari dengan bapuk@maknyah sebab aku tak tentu arah

hahahaha

gelak guling2

menjadi pulak sususan ayat ni

~aSHa~ said...

ehehehe nanti org tau la besday kita kan? ehehehe

jap nak cuba..

'Aku muntah depan Gangster Sebab aku perasan Cantik'


ahahahah menjadi lak ayat ni..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

hehe..

*Aku menari dengan sharifah amani sebab aku cemburu.. :D

wahida said...

aku lambai kat maharaja lawak sbb aku rasa aku hebat...

kehkeh...

Ladysirna said...

aku terkentut depan raja lawak sebab aku gila...hah!wakakakaka....

Syahada Ahmad said...

Aku menari dengan mak mertua aku sebab bomoh suruh.

Kahkahkahkah. Mandremmmm ;- p

|| NaFiRaa || said...

"aku belasah awek cun/jejaka tampan sebab aku baik hati" gulp!! muahahahahaha.

sue zainun said...

"aku jerit dekat kawan baik aku sebab aku tak tentu arah"

eh eh..cam best je ayatnya..hahaha

~Siti Hajar~ said...

sy pye sadis sikit

aku jerit dekat kawan baik aku sbb aku gila...huhu

nk blk tuko baju...huwaaaaaaa

syawalsimpsons said...

sue punyer...

"aku muntah depan lee chong wei Sebab aku tak tahan"


kakakakkakakkakk

tieykah said...

:aku jerit dekat henpon aku sebab aku gila"

HAHAHAH.tok gilo lagi

Izan said...

Aku muntah depan Upin dan sebab aku suka single...?!?!?!... confuse..confuse...hihihihihi :D

Softtouch [Hanim] said...

aku terlangar lee chong wei sebab aku perasan hensem/cntik...

sgt lawak ok....




Related Posts with Thumbnails