Sunday, November 13, 2011

Jom Casting @Lagoon Kuala Ibai


As Salam..

teknik mancing kegilaan asben!.. ;-p

salah satu port yg kira menarek tuk casting kat area k.trg ni,
kat Lagoon Kuala Ibai, tepi Masjid Terapung tu..
psl ape, kat situ ada taman menan tuk budak²..
so, dpt la asben aku ni casting puas² tanpa gangguan Alya..

mak budak la yg boring.. ;-p
tade yg menarek, kalo ada kedai tudung area tu..
ilang gak puas, ke guane?.. heheheh

oleh yg demikian,
duk snap gambo sekeliling la jwbnyer..
huhuhu.. ;-(

 : siap ngan beg doraemon lg tu,
jgn men².. :
: oh, disnap mamarazzi rupenyer.. ;-p :
: control macho.. :
: tukar posisi plok doh.. :


Sementara itu, si Alya...
: suke sgt bulih saing! :
: mashyam bauu.. ;-p :


dan hasil casting asben ptg tu...


*
*


*


*


ikan ape jenis ntah..
aku tangkap ngan tangan aje taw..
ia men di gigi² air..
amacam, terror tak aku??.. hehehe
tak perlu casting², lagi cool banding ngan asben yg x leh langsung.. 


pssstt,
jgn terpedaya ngan gambo dr jarak dekat tu,
kecik jah ikan tu... ;p





by: Leily


TERIMA KASIH SUDI SINGGAH SINI.. =D

11 Sila Komen Disini ♪♫♪:

LYAfrina said...

ada gaya la husband mancing.. lya pon pling dop suka ikut org g mncing.. hehehe... kna sabar kan.. nk xpress cam leily r..tgkap gna tgan , trus dpt

Tihara said...

BEST NYE GI MANCING IKAN :)

ieda said...

aah model mancing nie .. ekekke
akak pun suke kalau ikut hubby mancing , bukan laut dlm lahh tepi2 sungai je :)

Helmiyani said...

hahahhah... ganahhhhh buleh tangkap ikan guna tangan... takyah susah2 beli joran. lama tak lepak sini. bz la skang ni.. ni baru nak 'menjinakkan diri' balik dgn blog... kalau pree, jemput join contest kat blog ambe deh!
:)

MamaYatie said...

cik abe kita dop minat mancing..tukang kelih jer dia..hehee

suka alya bulih saing...cari gok Mama sorang 'saing' ke Alya tu..:)

munna said...

abg munna mmg tak minat sgt gi mancing sejak dah kahwin ni.... klu dulu masa bujang dia selalu sgt ikut kawan dia pergi mancing...

|| NaFiRaa || said...

errkkk.. betol ke tangkap ngan tangan jek nih?? dasyat!!!

Papa Mifz said...

pernah ikut member pergi memancing dulu maso ponteng sekolah dulu2...tapi papa mifz tak minat la..huhu

Suriayati Datu Mudin said...

nasib baik hubby saya tak minat memancing :)

ZianaRazali said...

best tuh kalo bakar kat situ2 jugak..hehe..

sue zainun said...

dulu2 slalu ikut abah g mancing..waktu kecik2 je..skang tak dah sb suami tak suka mancing..
kena banyak sabar ooo ikut g mancing nih..hihihi




Related Posts with Thumbnails