Thursday, December 1, 2011

Karnival Upin Ipin


As salam..

Oh tenangnya hari ini!
ramai yg terlibat perjumpaan dgn pengarah pengurusan dr wisma tani @PLPP Besut..
aku awal² lg dh mention kt boss tanak pegi.. =)
so, apelagi.., arini hapdet laju².. ;-p

ni sambungan crite kami kat Ri-Yaz Heritage, Pulau Duyong baru ni..
selain dr Monsoon Cup 2011
dlm masa yg sama berlangsung gak Karnival Upin Ipin kat sana..
Itula tujuan utama kitorang.. =)

 maskot belon Upin Ipin sket punyer besar kat dpn Cindai Ballroom..
ramai yg tgh q nk bergambo..
aku pun sama!

dh pyh sgt nk jupe Upin Ipin,
bergambo ngan belon besar Upin Ipin ajela..
tak kose aku nk beratur dr tangga bawah lg..
lgpun, si Alya bkn suke tempat yg crowded cenggitu..
 seb bek die x wat hal.. 

Ek eleh, memalu plak.. ;p
snap dr jauh dh le..


alang² dh sampai kat situ wlpn x dpt jupe Upin Ipin,
kitorang round² ajela kat situ jap..
lepak kt dpn tu menyaksikan perlumbaan perahu layar ..

siyes sgt shantek permandangan kat situ
& strongly recommended utk outdoor photoshoot.. =)

kite pun sempat snap picca together!

: 3 of us :






by: Leily


TERIMA KASIH SUDI SINGGAH SINI.. =D

11 Sila Komen Disini ♪♫♪:

~izan~ said...

oo ini n3nya..hehe..takpe la xdpt jumpa pun,ada maskot besar dpn tu pun dah cukup dah tu hehe..

lieyalatif said...

lieya suke pic yg last tuuuuuuuuuuuuuuuuu...so sweet okey.....hepi family!!!

tu le, member lieya pun ade pergi...tgk pic2 die kemain lagi masing2 nak bergambar ngan upin ipin...terpakse layan kan kehendak anak...seb baik alya good girl tak kisah pun dpt bergambar ke tidak...

LYAfrina said...

huhu...asya klo dpt tgk upin ipin msti happy ni..

suka pic bertiga tu...cun bangat seyhhhh

ieda said...

kalau tgk upin ipin live lagilah budak2 nie suke ..
hurmm besar dari kita patung nie :)

MamaYatie said...

kami pun tak sanggup nak mencelah tmpt sesak2...ada juga plan nak gi kat opis Les Copaque..ambik gambar kat wall dia..cantekk!!

cantek la pic ber3 tu...happy family gitu..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Kalau Qis jumpa upin ipin ni maunye tak balik tu..hehe..

Cantik pic bertiga tu..Happy Family.. ^^

|| NaFiRaa || said...

sweetnye pic yang last tuh.. suka sangat!!! cantek!!

Alycia said...

ni kalau adam tgk mesti suke ni..

pstt.. picca last tu lawoo ;)

munna said...

cantik gambar yg last tu...happy family

noor said...

klau aiman ada nih mau diajk blk upin ipin nih....

Rash said...

Salam leily~

igt nk g aritu tp penat.. huhuhu.. klu rash bwk bdk2 pas2 diorg xdpt jumpa upin ipin confirm xnk blik punye ;p




Related Posts with Thumbnails