Wednesday, November 30, 2011

Monsoon Cup 2011 dh melabuhkan tirai!!!


As salam.. 



Sepanjang Ganu jd tuan rumah Monsoon Cup,
nilah kali pertama aku pegi tgk.. ;-p

itu pun gara² si Alya mau nengok karnival Upin Ipin
kat Ri- Yaz Heritage, Pulau Duyong..
kalo idak..
tak kose nyah merempuh ribuan umat manusia tu..

kitorang gerak lepas asar,
perghhh.. leh tahan gak ramai,
maklumla aritu ari yg last event..
adesss, nk parking sekian hal..
bleh thn jauh gak menapak ke tempat berlangsungnya..

moh lyn random pic. kat sana



aku & Alya mengintai dr Verandah Cafe Ri-Yaz Heritage




cite psl nk tgk Upin Ipin ni,
ai post entry lain la er.. ;-p




by: Leily


TERIMA KASIH SUDI SINGGAH SINI.. =D

17 Sila Komen Disini ♪♫♪:

mama rifQy said...

na xpegi pon kat sini..huhu...tak berkesempatan..and terlupe yang kat sini ade karnival upin ipin.Oh sangat rugi.na pegi yang kat sabasun je laa..huhuuuuuuu

nieda said...

bestnya..bab upin dan ipin confirm ramai org

ieda said...

bestnyaa .. akak tgk dari tb je :)

Nad @ MamaZakwan said...

sonoknye dpt tgk kapal2 layar tu, huhu!
nasebbaek cuaca ok kan
kalu ujan haru gak nak bawak budak ;)

e!ya said...

alhamdulilah xujan kann..

ikatankasihku said...

demi anak, kuturutkan jua..hahahaha

~izan~ said...

selalu baca kat paper je,tak pernah gie pom.

bestnya dah dpt tgk..gmbr cantik!

eh td rasa mcm ada tajuk upin ipin tp klik takde plak hehe...

MamaYatie said...

best dop? tak penah gi jugak monsun cup ni sbb tak pernah balik time musim ujan...hehee

~aSHa~ said...

bestnye la dpt jumpa maskot upin dan ipin kan...kalo dekat leh gak terjah...bawak anak2..

alya bergambar tak dgn upin?

Nia said...

cantik gambar-gambarnya..time2 tengkujuh la diaorg excited nk bt monsoon cup kan.

|| NaFiRaa || said...

waaahhh.. mesti best.. sy pon x pernah gak tgk event nih.. tak tau lah bila dapat tengok..heheehe

munna said...

mesti best duduk tgk kat tepi tu..angin tepi pantai sejuk je

LYAfrina said...

best gop kan...
tp nmpak air situ cam tenang jer ...

Papa Mifz said...

tengok live moosoon cup..wah syok la..

Nur a.k.a admansyah said...

adoiii larr.... ingatkan ader muke si U&I tur... aleh2 2b continue! sehhh

Suke pic yg last tur!

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Bestlah..siap ada upin ipin..kalau dekat kompom datang bawa Qis jumpa upin ipin.. ^^

mamalieyna said...

kalau tak sebab alya, tak sampai sana kan..hee~ nmpk menarik..cantik view~




Related Posts with Thumbnails