Thursday, November 10, 2011

Saya Yang Menurut Perintah!


As Salam..


pejam- celik, pejam- celik arini genap..
6 thn aku berkhidmat di DoA..
kejap aje rase nyer..


- Pusat Latihan & Pembangunan Pengembangan (PLPP) Wilayah Timur, Besut -


ni ler tmpt aku itebiu ngan jabatan, bln feb- 2005..
masa tu kije kat jabatan pembangunan wanita, contract staff..
kena cuti tanpa gaji la sari.. ;-p

kat bwh pkk kelapasawit tu ler mak-ayah aku duk nunggu,
dr kul 8.30 pg hingga kul 1 tghari, aku calon ke-2 last..

Alhamdulillah, 
akhirnya dpt gak aku jd government staff,
 wlpn pd asalnya x ltk harapan tinggi..
yelah, masa itebiu tu bgtaw calon yg berjaya akn dihubungi dlm masa 6 bln..
masuk bln ke- 8 br dpt offer letter,
rupanye dorang sibuk urus pindah HQ jln sult. salahuddin ke putrajaya..







pssst, masih dikurung dlm blk otel..
idea terbantut!
takbleh tulis panjang²,
alya sebooook nk men game ni.. ;-p










TERIMA KASIH SUDI SINGGAH SINI.. =D

15 Sila Komen Disini ♪♫♪:

Alycia said...

lah.. adik beradik jer kt sbnrnya.. alycia kt moa.. leily kat doa..

Cho Zila said...

sekejapjer masa berlalukan... semoga jadi staff yang dedikasi...

LiLy @ MumMyQiStInA said...

skarang ni memang tak terasa jer masa berlalu..cepat jerkan..
Tahniah ye dah 6tahun.. ^_^

ieda said...

waaa seronok kan kerja gomen .. gomenskrg x mcm dulu , banyak benefits kan dik :)
akak nak joint dah x leh kuut sbb dah 36 tahun huhuhu

Syahada Ahmad said...

Tahniah k.leily. ;-)

Sha senang je nk ingat, 4 tahun kawen maknanya 4 tahun keje. hehehe

munna said...

munna dah hampir 10 tahun setia kat syarikat ni

mama_umar_maryam said...

6 thn dah ye serve dgn gomen, semoga trus cemerlang dan dpt anugerah cemerlang,hik3

lieyalatif said...

fuh dah 6 tahun dah....lieya lak baru 5 tahun lebih.....terase2 jek diri ini baru di interview...dahle mase tu dlm pantang si mija ...rezeki anak betul mase tu....

wahida said...

lama dah tu...aku baru 3 tahun dlm gomen...

teruskan bekerja dgn cemerlang ye dear...

CuTeMiUt78 said...

alhamdulilah dpt gak jg govement stafff

Papa Mifz said...

bekerja la dgn penuh tanggungjawab yer...;)

Softtouch [Hanim] said...

untung lah leily keje gomen..sy blum ada rezeki lg..doakan sy yer..

Softtouch [Hanim] said...

lupe plak..semoga leily terus bkerja dgn cemerlang yer...

MamaYatie said...

semoga terus cemerlang pren...

MamaYatie said...

semoga terus cemerlang pren...




Related Posts with Thumbnails