Monday, December 12, 2011

bergambar dgn Adik² Idola Kecil 4


As Salam..

Ni lg sakibaki cite time monsoon cup aritu..
kebetulan, pd ari yg sama budak² peserta
Idola Kecil Musim 4 ni ada sama kat Karnival Upin Ipin ni..

Time tgh melepak sambil menyedut udara nyaman di Pulau Duyong tu,
dtg dorang ni duk berbincang ape ntah kat area kite lepak tu..
aku suh Alya pegi le bergambar ngan dorang,
tp taw sajela anak daraku itu khannnn...
maluuuuu la sgt! sama cam mommie die.. ;-p
so, tgk dari kejauhan ajela..

eh, dorang mai dekat kite la..
so apelagi, tembakla dr jarak dekat... ;-p
bukan senang nk jumpe,
nnti stok dorang jd artis lg payah!

L-R : Shasha, Abby, Fifa & Leen
: kemain bergaya lgkan mereka.. =) : 
: ntah hape yg dilakonkan, main aw chak kot.. ;p :

time nk balik plak, 
ramai plak yg duk bergambar ngan depa ni..
aku pun tompang skaki ler.. 
awal² tdi, malu... hehehehe.. =D 

: with Nina, sgt sweeeet la adik ni :


tp korang tgk la peel si Alya tu,
maluuuu la sgt! payah bebeno..
sekejap nak bergambar..
sekejap tak! adessshhh!!!!

: sampai terlopong mulut mak suh pandang kamera.. ;p :



ppsssttt,
musim ni agak² siapa yer juara Idola Kecil..
aku suke tgk Maulud, Idola kecil musim  2..
nakal sgt!



by: Leily


TERIMA KASIH SUDI SINGGAH SINI.. =D

13 Sila Komen Disini ♪♫♪:

suhaina laui. said...

klakor la alya malu2 lak hehehe....sue lak dh abis event baru pergi,hubby ke kate br dok bolok dgn org ramai hehehe

E-Marlin said...

dasatla awak Leily, siap tahu nama bebudak idola ni....
Tapi kan bila awak bergambar dgn diorangkan, mcm sama je besarnya ...hehehe...

JHaZKiTaRo said...

menariknye event ni.. anyway, salam kenal.. kalau nak baca my experience travel ke 46 buah negara, sila2 la singgah my blog (Aku Sebutir Pasir).. :)

e!ya said...

malu sunggoh anak dara tue hehehe..sekali tengok mcm adik dengan kakak pulak hehehe

Softtouch [Hanim] said...

comel2 budak2 idola kecil ni yer..

awat alya malu2...hehehehee jenuh mama dia suk alya tgk camera yer...

mamalieyna said...

nina tu mmg sweet kan.tp dh keluar..leen pun..hu~

tp suara dak lelaki best aa..nama tak hengat, lum sempat hafal..hehe..tp mmg layan stp kali konsert mingguan depa..suara semua bleh kata best..lg best dr AF kot..hehe..layannn..

abah khalisha said...

malunya dia..langsung tk toleh ke kamera..ehhehe

ieda said...

seronok dpt joint tgk program mcm nie kan lily .. akak dah lama x tgk program idola nie .. x tahu ape2 punn siapa menang .. tahu2 dah musim ke 2 huhuh

mamaNoriz said...

uiskhh, vouge nye awak!

cam suh adik yg bergambo, bukan anak...hehe

mesti meriah Ganu time tu kan...

IntaNBerliaN said...

best je nmpak.. sy xpnh lg g...

ikatankasihku said...

malu2lak anak dara dia....ni nanti, hantaran kene mahal sikit ni...hehehe

Anonymous said...

salam...awak ni kawan idola-idola kecil musim keempat ke???????

Anonymous said...

salam...awak pernah tak cakap ngan hairul dan irish atau ternampak ngan dia orang...saya teringin sgt nak jumpa ngan dia orang




Related Posts with Thumbnails