Tuesday, December 27, 2011

di Karnival AlHijrah 2011


As salam..

22 - 24 dis. bebaru ni berlangsung karnival AlHijrah
kat Dataran Syahbandar K. Terengganu.
asben onduty, bosan duk umah..
aku pn merayau la wth family members kat sana..

sekejap aje pegi pun,
nk round2 sume kwsn pun tak sempat, ari nak ujan..
gi pun lewat dh, nk cari parking sekian hal..

tp tibe kat 1 booth ni,
Alya dh x mo berganjak..
katanye nk buat gak..
asik pandang aje org len wat, kesian plak..
last² serender.. 
ikut ajela kemahuan die kalini..

ni la benda yg Alya terpikat ni,
HENNA ART
deco sebelah tangan RM2, 
die plak nk 2 belah, kena la RM4..

during da process.. 



Tarra, dh siap...!!!
berjalan balik cam robot.. ;-p









by: Leily

TERIMA KASIH SUDI SINGGAH SINI.. =D

20 Sila Komen Disini ♪♫♪:

syawalsimpsons said...

sue tak suka pakai inai..tapi time kawen terpaksa jaa...alahai....tu pon dah kena sembur dek nenek..kakkaka

~aSHa~ said...

sweet anak dara ni..pandai melaram

ieda said...

amboiii anak dara tuu berinai lagiii :) cantik ...

♪ Azu ♫ said...

aku nak gi tapi takder geng...dok igt nok tepun mu..adoiiii.....

So Shy Lady said...

amboi kkk... corak mcm tu mmng ssuai utk bdk simple tp sweet

suhaina laui. said...

bestnyer dpt pergi! hehehe...myhubby mmg xlayan g tempat2 mcm ni katenye susah nk parking sejak2 kawen mood die bertukar hahaha kalo dulu sanggup jer kan ;).....sue pon xcekat dh nk jalan kat ramai ning ;)

Fieza79 said...

amboi ber henna...tk penah merasa pakai inai cm gitu...tp kakak pnh pakai..dia alergik smpai gatal dn bengkak2 bla pakai...huhu

lieyalatif said...

kalo dah perempuan mmg gitu le leily oiiii ihahahaahaahah....sila la redha yeak....tu pasal le kat umah lieya ni wajib ade stok inai ni....kang tetibe dgt mood anak dare aku 2 org tu nak berinai, senang, aku lukis kan ajek haahahahaha....

~aSHa~ said...

----------
yang, ai kursus kat intan kiara, tuk PA²

mama_umar_maryam said...

alolo husna..blh nynayi hindustan trus ;)

::NureeN:: said...

comel.. nureen x suka pakai inai masa wedding dlu pon kena paksa.. tp x tau plak ellesya x pernah try lg :P

Dilla Ady said...

ai sukeeee kalu bab2 camni..yu tak join skali ke berhenna?

LiLy @ MumMyQiStInA said...

begitulah bila ada anak dara..pandai nak melawa..Cantik corak tu..^^

mekchu said...

konpem lah anak dara tu suka.. silap2 kena belajar nak wat henna tu..

Nini D.. said...

pandai dah melaram si kecik molek nih... :)

dhiera said...

eh, murah lah~

|| NaFiRaa || said...

canteknye.. kena ngan tangan budak2..

Softtouch [Hanim] said...

sy suka pakai inai..last pakai inai berukir ni masa tawen...amboi alya suka yer berhenna2 ni..comel design dia...sweet mcm alya..

E-Marlin said...

tak malu plak si alya ni bila kena lukis inai??...
ellisa pun minat juga nak kena lukis inai2 ni tapi x bole nak buat, tahu jelah budak sekolah, cikgu tak bagi....

MamaYatie said...

murah la..sini RM5 sebelah tangan..tp banyak jugak dilukisnya..




Related Posts with Thumbnails