Monday, December 19, 2011

Elianto : Reward utk diri sendiri.. =)


As salam..

nk arap org tu beli, x nampak jln bln ni..
asek bajet lari aje, asek beli barang kail aje.. ;-p
kuolah $$ seniri.. hukhukhuk..

sempena christmas ni, byk plak Elianto wat pakej..
terpedaya jugak aku akhirnya..
oh ye, skrg ni kat kuala terengganu dh ada booth Elianto,  kt MydinMall..
dulu kemain pyh nk membeli, kena pi Kuantan baru dpt..
so, skrg ni laju gak la $$ aku mengalir.. ;-p

nk beli Mac r jenama² yg gah dimata wanita
aku kureng mampu, mampu tengok aje..
yg ni.. okla kot..
tu pun tunggu season sale.. heheheh!


RM69 dpt Blusher, Eyeshadow & eyeliner..
& plg sonot, free gift pouch berharga RM25..
mmg superduper shantek la pouch die weiii ..
syg nk guna!

melaram ler pasni!!!.. =D


psstt, ni ler pakej yg aku dh grab!

source: Elianto fb





by: Leily


TERIMA KASIH SUDI SINGGAH SINI.. =D

16 Sila Komen Disini ♪♫♪:

ZYASH said...

Pernah pakai celak elianto...memang super pekat n susah nak tanggal kene air. Pakai ckit pun dah ok tau..

ratusiput said...

ehehe make up...i like...elianto ni not bad jugak tau org kate.ratu pun igt nak cuba gak nanti.nk try bli blusher ngan eyeshadow dulu...bukan kate mac...nak bli bodyshop punye pun pk 44 kali :)

Syahada Ahmad said...

Comel ar mok alya pakai elianto. Ajin g watson, tgok je elianto ni, tp x ajin beli. Tgok kak leily koho comei boleh try ar lpas ni. 

munna said...

munna pun tak pernah pakai elianto... mmg comel pouch tu

suhaina laui. said...

bersemangat la keje diawal tahun nt ;)

Princess Feyqa said...

comelnye pouch tu! tp dh byk sgt brg makeup kang kena marah ng ng parents huhu

E-Marlin said...

sgt comey pouch tu ok...pink kaler lagi...
wah... lpas ni makin terer la bermekap, barang pun dah makin bertambah :)

MamaYatie said...

tak nah try lagi produk elianto..best ek?nnt try beli blusher la...heheee

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Tak pernah lagi pakai barang Elianto..takde yg nk belikan..uhuk.. ;)

sall said...

Melaram jgn xmelaram. Melaram utk suami, apa salahnya.

Qaseh said...

mmg i berkenan dgn pouch tu comey sgt2 dgn reben merah tuuu

Uchi kay-f @hmad said...

elianto tu make up iyer,cube etude house plak?

Softtouch [Hanim] said...

ok apa elianto leily..sy pun ada pakai elianto..nk beli mac sy xmampu...cntiklah porch bag tu..sy suka..pink kaler..

eLYies said...

elyies pun pakai elianto jugak..color cantek!

sudi la join ye..hadiah menarik tau

http://www.elyiesazlin.com/2011/12/16/jom-join-sempena-pengaktifan-link-baru/

MaryaYusof said...

Elianto ni nmpak mcm best tp xpenah beli & try... salam kenal & terus follow~

Dilla Ady said...

ooo..mekap rupenye...ku pikir henbeg tadi jenama ni...huhu




Related Posts with Thumbnails