Tuesday, December 6, 2011

Melayan Ombak Rindu di Pantai Teluk Ketapang


As salam..

pasan tak, ghajen  sungguh ler tuantanah meng-apdet blog lately.. ;-p
heheh, nk wat camane.. angin ghajen mmg sukar dijangka..
time die dtg, layankan aje.. =)

crite melepak kat Pantai Teluk Ketapang ni
ekceli sblm musim mengawan tengkujuh lg..
musim skrg ni kureng digalakkan lepak area pantai..
maklumle.. ombak bergelora..
bimbang gak ombak besar, disapu nnti ..
ishhkk, Nauzubillah..

pssttt, lama gilak x berscrapping cam dolu²

aku ngan asben just lepak² cuci mata aje..
melayan perasaan.. =)
sementara si Alya suke sgt la blh men pasir & men layang² kontot .. ;-p




khianat kan???...




tak lama lg aku rasa Teluk Ketapang ni akn jd port asben plak..
nape..?
baru ni ada org ckp casting siakap menjadi area tu...
heheheh..  kan, kan, kan!!!
tiap² minggu le kami outing situ nampaknyer.. ;-p




by: Leily


TERIMA KASIH SUDI SINGGAH SINI.. =D

19 Sila Komen Disini ♪♫♪:

rina ellisa said...

salam sis..

nak tanya la..
macam mana buat gambar yang zoom tu bila letak mouse dekat gambar tu..

tQ :)

syawalsimpsons said...

yela buat gambar camtu mmg sweet....apaerpun mmg ombak rindu betoi ni

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Owh..ingatkan nonton Citer ombak rindu.. ;)

Sweet gambar2^^..

rina ellisa said...

tQ sis share ilmu..

sorry,sy takleh balas kumen kat entry..blog sy kene block kt opis ni..hihihi.. :)

Lily@MamaZaraZareef said...

sonoknye alya main tepi pantai..tak sabar nk bwk zara n zareef gi pantai gak ujung bln ni..hope tak hujan lah time tuh..:-D

eRiNsZ said...

cehh kamo feeling feeling ala ombak rndu gitu... jeles mak awww

|| NaFiRaa || said...

alaaa.. nak tahu jugak cam ner nak buat gambar tuh jadik besar bila cursor tuh kena kat gambar..hehehehe.. teruja tengok.. kekeekke...

~izan~ said...

wahh bestnyer layan ombak betul2 ni..super duper romantik gmbr tu hehe..

~Siti Hajar~ said...

ni kes mak bapak nk dating kn bwk anak la ni...hehe

Bagus Alya pandai bwk diri, blh la mamanyer felling2 cam zaman dulu2...hehe

sue zainun said...

malayan perasaan di balik ombak yang menhempas pantai memang best..haha tertiba jiwang layan entry nih :p

mama_umar_maryam said...

mmg best klu g blog leily nih,pandai edit2 gambar2,lawa2 plak tu ;)

~aSHa~ said...

yang...teluk ketapang tu umah tok tua kita ler.....singgah2 ler nanti yer..kalo ai balik kg..ai hello2 yu..ehehehhee....
mcm pasangan bercinta je uols berdua ni la...kiut...

munna said...

LAMA DAH TAK KE PANTAI....

Fieza79 said...

best nya kena angin pantai..dh lama nau tk jln2 cmni..huhuu

Dilla Ady said...

baru perasan leily nye blockquote tu bergoyang2...gambar pun jadi besar bile di cuit..bez2!

amboih...ombak rindu gitu!

Rash said...

Salam Leily~

jelesnye tgk gamba leily.. rash lm dh x jejak kaki kt pasir pantai..

MrS. F!zA said...

sweet gmbr akk dan suami tu..hihihi

kita ni mmg takut laut..terfikir2 ombak besar..nauzubillah..sbb tu mmg tkde pon jln2 pntai..hubby ajk kita yg menolak..haihh

wahida said...

sweetnya kapel ni...mcm zaman bercinta je...tak mcm ada anak pun...

semoga korang kekal bahagia selamanya hendaknya...amin...

Maizan said...

dulu selalu gak gi tlk ketapang tmpt my hbby.rindu pulak rasanya.




Related Posts with Thumbnails