Thursday, December 22, 2011

Semak result PMR 2011 online


As salam..

Arini result PMR 2011 keluar,
calon² yg nk taw result harus dr malam td x lena tido kan..
eh.. tp ibubapa lg berdebar taw!!

apepun,
terimalah sebarang keputusan nnti dgn tabah yer..
jgn kuciwa².. sempat lg nk cemerlang dlm SPM plak nnti..



cara check result pmr 2011 online, via SMS :-





Majlis Pengumuman Analisis Keputusan PMR 2011 akan diadakan pada hari Khamis, 22 Disember 2011 pada jam 9.00 pagi di Bilik Mesyuarat Utama, Aras 6, Blok E8, Kompleks Kerajaan Parcel E, Putrajaya.

Calon boleh mendapatkan keputusan mereka daripada sekolah masing-masing selepas jam 10.00 pagi pada hari yang sama.
Untuk makluman, peperiksaan bertulis PMR 2011 telah berlangsung pada 4, 5, 6, 10 dan 11 Oktober 2011. Seramai 481,292 orang calon telah menduduki PMR pada tahun ini di 3,521 pusat peperiksaan di seluruh negara.
















by: Leily

TERIMA KASIH SUDI SINGGAH SINI.. =D

9 Sila Komen Disini ♪♫♪:

lieyalatif said...

mesti berdebar2kan leily, parents yg ade anak pmr sure berdebar2 kan ...jeng jeng jeng....

~izan~ said...

good luck pada mereka semua.. yg pasti mak bapak paling berdebar...senang aje skrg ni.sms aje..bdk2 plak semua dh ada hp kan skrg =)

Izan said...

Good Luck kat sumer... ader 3 tahun lagi jer nak merasa..anak amik result PMR..:)

wahida said...

semoga berjaya pada mereka semua...

Fieza79 said...

mmg debar kan kalo menunggu result..semoga mereka2 dpt result yg cemerlang..

Lia said...

canggih dah sekarang kan.. dulu takde pun mcm ni.. mesti berdebar2 bg adik2 yg tgh tunggu result tu kan..

::NureeN:: said...

sng kan skrg ni check on9 jer.. kita dlu kena g sekolah la baru tau keputusan.. thn dpn ada la adik nureen ambik pmr thn ni x der

Dilla Ady said...

untung mak pak skang..takde can nk sorok result, mak pak da leh cek sendiri..hihi

MrS. F!zA said...

skrg ni nk semak dah senang kan..mak ayah kt ofis leh sama2 semak..hihihi




Related Posts with Thumbnails