Friday, December 2, 2011

Video, Gambar Banjir teruk di Kajang


As Salam..


bukak fb td terkejut ada kwn yg sharing video banjir besar kat Kajang..
MasyaAllah, dasyat jugak sampai blh tenggelam kereta motor..
Kat Pantai Timo, Ganu ni alhamdulillah..
 banjir kat kwsn tertentu dh pulih sepenuhnya..



-bia betikkkk, siap ada buaya lagik..
aku harap ni edit punyer picca.. kalo betull.. harruuuuu!!! -

Sumber : Ohmedia



ni die Video pasal banjir teruk kat Bandar Kajang, 02/12/2011 tu..











by: Leily


TERIMA KASIH SUDI SINGGAH SINI.. =D

9 Sila Komen Disini ♪♫♪:

luahfikiran said...

SALAM,
APA PULAK PENGAJARANNYA UTK KITA ?

Softtouch [Hanim] said...

tulah terkejut tgk berita td...dasyat sungguh banjirnya tu...

kasihredha said...

teruk kan banjir di Kajang...kesian pempuan kat atas van tu.
Buaya ke??

Huda said...

dahsat kan..kajang mmg padat dgn bangunan2..

|| NaFiRaa || said...

memang dasyat.. takut sgt.. harap2 x de lah kemalangan jiwa.. bencana alam nih kalo nak berlaku sekejap jek boleh berlaku...

Dalila Hamid said...

teruknya banjir sana ..... hbis melingkop keta2 ni..... silakan.... dela pun cilok puisi tu dri org... hhee

Lia said...

takut lak tgk banjirnya. abis keta2 tenggelam.

e.l.i.z.@ said...

eiii meme ngeri sungguh tgk vdo tu...air laju gile..mcm tsunami doh..

ikatankasihku said...

pergghh, teruknyer banjir ni beb..tepanjat gegel




Related Posts with Thumbnails