Tuesday, January 17, 2012

Blog ini telah diintai..


As salam..

bukan diintai oleh kerabat VVIP, 
tp kanak² ribena kot!

kalo ikutkan top n3 blog cap ayam aku ni,
carta post plg fofular jatuh pada entry psl
Peserta Idola Kecil Musim 4 yg shomel² tu..
sekaligus menendang entry psl
keyword yg slalu di gugel oleh sesiapa ntah!





apepun dik, 
macih sudi terbang hinggap kat belog ahkak,
menaikkan ranking visitor blog ahkak ni..

& pd anon. yg bertanya ahkak :-
(i)
"salam...awak ni kawan idola-idola kecil musim keempat ke???????"
jwpn ahkak:-
 tak, kebetulan ahkak jupe diorang time event monsoon cup 2011
kt Teghanu aritu..
tumpang gelama je.. heheheh.. =D

(ii)
"salam...awak pernah tak cakap ngan hairul dan irish atau ternampak ngan dia orang...
saya teringin sgt nak jumpa ngan dia orang"
jwpn ahkak:-
 tak, jwpn lebihkureng sama seperti ..(i)..
toksah jelesla, die tanak nyer kat ahkak ni..;-p



toksah jemu² kunjung sini yer,
ahkak tak makang budooook!.. ;-p


&
tahniah utk Fifa, Juara Idola Kecil 4 yg lalu..
mmg memula instinct sy rasa die blh menang..
kerlassss ghitu suara die!









by: Leily

TERIMA KASIH SUDI SINGGAH SINI.. =D

13 Sila Komen Disini ♪♫♪:

lieyalatif said...

AUWWWWW!! glemer youuuu....tu le leily, bertuah ko...dpt menaikkan ranking gitu.....nuffnang pun masyukkkk..wallllaaaaaa!!

munna said...

tahun ni munna tak tgk lah idola kecil... tapi diaorg semuanya berbakat besar

Amiizaa2001 said...

sgt shomel :)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

suara dia memang best..layak jadi juara..^^

MamaYatie said...

wahh..pas ni ahkak jadi jurucakap IK4 la pulak..fofular u...hehee

Nur Hawa Mohd Zin said...

awe intai2 juga kat sini kak..hehe

ieda said...

wah2 tiba2 liely jadi IDOLA lah pulak kann ;)

::NureeN:: said...

cayuk3x... nureen plak jarang kecini bz cikit lately ni :)

dhiera said...

glemer blog akak ni~ sumber rujukan peminat2 idola kecil. hehehe

LYAfrina said...

glemerrrr.. msti n3 y aritu tu..msa jumpa bdk2 ni kan

~izan~ said...

wahhhhh! hot u! hehe..ramai peminat idola kecil ni.mak2 budak pun suka =)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

anak saya kenanllah idola2 kecik ne..saya yang tak kenal hehe

mamaNoriz said...

blog glamer mmg ramai suka intai...hhehe

teror arrr




Related Posts with Thumbnails