Thursday, January 19, 2012

Cubaan menggoda Si Awang Itam..


As Salam..


  Bebaru ni check inbox fb de some1 text like dis :-


ini ayat baeeek punyer!
tak syak lg, mayb ni cubaan godaan si awang itam/ nigerian scam..
cop.. x slp rasanyer ada terbaca sorang blogger pun dpt text gini gak,
tp lupa la sape die... 

meh kite selidik sket profile fb die tu :-



 perggghhh, kemain lg letak gambo omputes..
bajet ensem ler tew..
soriii.. x tergoda.. 
muahahahha.. =D


Utk cik abam Calvin Steve
maaf la cik abam ,
jauh sgt la kamu duk di UK..
mak saya pesan suh cari org dekat² aje,
katanyer senang nk gi rombongan nganto pengantin nnti..
x psl² nnti kena sewa satu katebang...
dah sure ramai nak pegi, obesea tu... hahahah..

lgpun, not my taste org yg ''putih''..
nnti cpt kotor!.. muahahahahha


kalo nk baca kupasan cerita panassss psl abam itam ni,

so plisss org² kite kat luar sana,
jgn terpedaya la ayat² jiwang + manis dorang..
ada udang di sebalik mee tu.. ;-p







by: Leily

TERIMA KASIH SUDI SINGGAH SINI.. =D

14 Sila Komen Disini ♪♫♪:

~izan~ said...

org skrg snggup buat mcm2 kan utk perdayakan org..smlm tgk WHI pasal keldai dadah tu pun membabitkan si awang hitam jugak.

harap2 kita semua jgn la mudah terpedayakan..mintak dijauhkan..

ZSqueenbee said...

eeee gewam dgn awg itam ni tau..penah kne kaco mse dlm lift..dhla mse tu srg²..seram je rsenye..

jgn mudah terpedaya ngn diaorg tu...majoriti sume kaki belit..eeeee

miya said...

teringat pulak,, sy pun pernah dpt msg mcm ni.hehe.. xlayanla awg itam. haha

Mama Khairan aka Rudy said...

OOO gini plak ... kje2 mereka.
TQVM for ur info .. muaaaaaaaaaaaaaaaah, sharing is caring, thanks again.

ieda said...

ahahha mcam nie pun adooo
x heran kan dik
dlm laman cyber nie pelik2 semua
jgn terpedaya sudahhh ;)

~Siti Hajar~ said...

not my taste jgk, putih sgt nti cepat kotor...muehehehe

Fieza79 said...

pnh dpt gak msj cmni...ada sj dorang ni kan...tp mmg xlayan la..xminat..hehee

Nini D.. said...

sama le kiter...

org putih nih not my taste.jauh benor nak hantar rombongan nanti :D

lieyalatif said...

lieya pun penah kene ...due kali tau leily...sengal tok pak itam nie.....

tule, mintak2 yg lain pun jgn le terpengaruh melayan...takut tgk yg dah tekene tu...tak pasal2 jek kan....

eima said...

aku tatau la klu ade yg terpedaya ...hahaha

pelik betul tgk diorg bg duit la pe la awang hitam buduh ke hape

MaryaYusof said...

Salam dear,
Nnt insya'Allah one day I cuba buat story ttg keldai dadah di Peru ni :) hati2... have a nice day :)

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said...

ohhh abam itam..wekekkeke

munna said...

MUNNA SELISIH DGN ORG AWANG HITAM PUN DAH TAKUT....

MamaYatie said...

tok leh blah ayat mu pren...
putih cepat kotor..hak3x...

p/s: saya blk ganu ahad ni...ada masa nnt saya roger2 yer..hihi




Related Posts with Thumbnails