Thursday, January 26, 2012

Kerepek Ngarku saya =)

 
As salam..


aku juga slh sorang yg terpengaruh ngan Ngarku ni..
yup, mmg Nana selayaknya jadi duta Ngarku ni,
aku pun taw benda alah ni dr blog dielah ..
mula sal x amek port tp bler dh ramai blogger yg dh post n3 psl ngarku ni.. 
sure benda ni best kan?..

oleh sbb itu, aku x leh duk diam ..
kena try gak skali!
pes day aku pegi cari kat Giant K. Trg,

hampeiiihhh, sebeso Giant x de jual kat situ r maybe dh abes..
x leh jadi, zasss aku lencong ke pasaraya Nirwana..
lucky on me, ada!!!
RM1.99/ kilo..  murah tu!

aku amek sket aje dlu utk n3 pengenalan ni,
tanak membazirla katakan.. =p

gugel punyer gugel cara buat kerepek ngarku ni,
ramai yg suggest goreng gitu aje..
maka, trylah Hamba Allah ni...
&  terhasil lah...

tarra....




inilah die kerepek ngarku yg sanggggaaatttt berpengaruh...
ketika n3 ni dipublish,
dh hampir tinggal suku aje lg..

kira laku gak la.. =))











by: Leily

TERIMA KASIH SUDI SINGGAH SINI.. =D

19 Sila Komen Disini ♪♫♪:

lieyalatif said...

tu le leily...lieya pun penah tgk kat blog ngan fb...siyes lieya tak penah mkn....teringin gak nak buat...tapi ari tu try2 usya kat carefour takde plak...terus mls nak cari dah ekekeekekek

syawalsimpsons said...

sama la kat umah pon buat jaa..mmg terbaikkk tu,.,....

cik dah faridah said...

idah bt jgk..beli kat hock kee seng rm2.99/kg...okla nak merasa kan....sedap mmg sedap....

eRiNsZ said...

wehhh serius x pnh rasa... sila masukkan nama ku dalam list TERENGARUH

~Siti Hajar~ said...

hikhikhik...terpengaruh sudaaa yer...

sy pun tp malesss nk buat, tgk ajelah org tpengaruh...huhu

~izan~ said...

wahh dah jadi dah.. bila la izan nak merasa kerepek glamer ni... kena gi umah leily ni try ehehe

aanie said...

hehe..nasib baik ngaku ni xde brand.....kalu ada, mesti nana dah jadi duta....hehe...

Nana said...

wahahha...
sabo je lah
sedap kan?
aku ni nk carik lg
tp banyak abes dah kt kl
ada pon mahai la..
ramai plak oder

Fieza79 said...

nmpk mcm sedap...tk terbeli lg ngaku ni walau dh lama berhajat..hehee

Zana Nordin said...

keh keh keh keh
ko pun terpengaruh yerk leily...
jgn kan ko....aku pun ikut terpengaruh sama

tp mmg sedap pun
kat rumah nie..laju jerr en laling hubby aku mengunyah sambil tengok tv....aku beli sekilo...sekelip mata jer ko

munna said...

MUNNA DAH CUBA BUAT ...SIAP PROMOTE DGN FAMILY ..SEMUANYA SUKA

|| NaFiRaa || said...

tak pernah try lagi kopok nih.. tapi ramai yang cakap sedap kopok nih..

Bui Junaidi said...

UISHHH..NAMPAK MENYELERAKAN LAH..

eima said...

sedap sgt ke ni ... tp CNY dah abis ade lagi ke ngaku tu kat kedai...tak sempat nk membuat..alasan si pemalas

Softtouch [Hanim] said...

kopok apa tu mcm xpernah dgr jer..kopok syur ke leily...mgkin dha pernha rasa tp xtau nama sebnarnya

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Lily tercari2 kat mana nk dapatkan buah ngarku ni..Kat jusco pun takde..

Tihara said...

mcm2 nama dia ye..ada yg pgil ngah ku..arrow head..namun rasa dia sedap sungguh :)

~aSHa~ said...

puas cari kat kemaman ni...tapi dok jumper ler...alerr

cikpuanhady said...

waaa..sedapnya..teringin gak nak merasa ni kepek ngaku ni..

jom join my ga.. http://www.ceritaindahkami.com/2012/01/double-giveaway-by-ceritaindahkamicom.html




Related Posts with Thumbnails