Friday, January 20, 2012

Ngarku | Sengkuang Cina | Arrow Head


As Salam..



Terpengaruh punye psl, 
2 pasaraya aku cari benda alah ni..
& bile bawak balik umah,
mak aku mengucap panjang ...

Ma: Ya Allah, doh bakpe *read kenapa* gi bli bawang hok nok tumbuh dh tu??
aku: ;-p

kemon la Ma, tu bukan bawang la..
itu buah dipanggil ngarku..

anakanda mu ini ada projek sket..
tunggggguuuu !.. =))








by: Leily

TERIMA KASIH SUDI SINGGAH SINI.. =D

13 Sila Komen Disini ♪♫♪:

syawalsimpsons said...

sue pon dah beli..tapi tak projek je lagi..sesama la kiter yee

mama tisya said...

slamat menyagat buah ngaku

Lelord said...

hehehhe dh soh adik belikan takut balik mesia next month abis

~Siti Hajar~ said...

ni kes xtahan tgk kerepek ngaku la tu...hehe

Fieza79 said...

pun xpnh cuba lg...kalo terjumpa dok memandang je smbil jalan..tk ambik2 jgk hehee...tp dlm hati teringin..

eima said...

korg ni memacam la..terpengaruh je ..seb baik aku terpengaruh gak tp pemalas so tak dak la nk pi beli +buat...heheheh


sengkuang cino sedap tu

cheqna said...

selamat membuat kepek ngaku la ye =)

~izan~ said...

wah,leily pun dpt semangat dah nak berngarku ni hehe.nnt update tau bila dah siap projek tu =)

.::Lynn::. said...

selamat mengopek...

lieyalatif said...

tu le leily...lieya pun tgk pasal buah ni org buat kerepek....teringin gak nak rase..sedap ke...nanti story mory deh....kalo nak pos sebalang due pun lieya terima wakakaakakak

mamaNoriz said...

alamak,
sya dah lama nak tahu apa org buat dgn ngaku ni..

sbb mmg ramai cina duk pilih nagku ni kat mana2 pasaraya skang..

cepat leily tunjuk nanti k

suhaina laui. said...

kat mane lely bli buah ni...nk g cr etek la dan lagi blum branok nk wat hehehe

munna said...

FIRST TIME BELI PUN BILA BAGI KAT MAK MUNNA SIKIT DIA INGAT BAWANG.... CEPAT TYG HASIL PROJEK YE LEILY




Related Posts with Thumbnails