Monday, January 16, 2012

Taklimat & Latihan Petugas Pilihanraya Umum ke-13



As salam..

arini gomen payday! .. =)
ishhhkkk... napela yg ditangguh sampai bln 4 tu,
bimbang x merasa sesen habuk aje nnti.. ;-p

arini plak sy x msk opis,
ade taklimat & latihan pd mereka yg bertugas time pilihanraya umum yg akn dtg,
sy bertugas nnti di tempat yg sama cam PRU- 12 dulu..
sy suke sbb kwsn tu bknla kwsn 'panas'..
maybe jg saluran warga emas lg..
shuke, shuke, shuke..
blh tgk bermcm2 karenah org! 



kwn²,
korang dh daftar mengundi ke blom?
kalo dh , sila semak nama anda tersenarai ke tak?


klik kat sini utk










by: Leily

TERIMA KASIH SUDI SINGGAH SINI.. =D

13 Sila Komen Disini ♪♫♪:

lieyalatif said...

EH ari gaji ke?...aku lupe laa leily....wah kene jimat2 ni sebab gaji awal huhuhuhu

ooo ko terlibat yeak mase pru nanti....aku tgh pikir ni, kalo gaji yg dirombak ni best, aku gi ngundi...kalo tak aku dok umah jek tdo wakaakakakakaak

syawalsimpsons said...

sue pon sama jaga undi gak nnt..kikkiki..tp area balakong...

e!ya said...

beshnyer terlibat dgr citer elaun pertugas PRU13 bertambah hehehehe

2a2i said...

bestnyer leh jadi petugas PRU..teringin gak.....

mama_umar_maryam said...

slmt bertugas leily!! wahh gaji awal masuk eh

munna said...

TAK LAMA JE LAH LAGI KITA NAK MENGUNDI YEK... DAH DAFTAR DAH

Fafau De Craft ( Zana ) said...

wahh...gaji,bestnya...

NURUL JAMIAN said...

wahh seronok gaji awal

ieda said...

wahh liely terlibat ye ..
hurmm akak lak debar nak PRU nie ;)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

undi jangan tak undi..undi adalah rahsiaaaaaa

MamaYatie said...

tq dear tolong peringat

~izan~ said...

seronoknya bertugas mcm leily..slmt bertugas =)

Acap Razak said...

Macam mana eh nak join jadi petugas PRU ni? memang certain2 orang je ke boleh?




Related Posts with Thumbnails