Monday, February 20, 2012

Alya Scissorhands!


As Salam..

kalo ritu si Alya jumpe razor & dh hampir cukur kening
terbaru .. jumpe gunting janggutbuluidong abah die
pi gunting rambut si Alice in the wonderland plak.. ;-p
abess kontot rambut patung tu..
seb bek yg free dr happy meals,
kureng sket geram!!!

tengok ni,
dh hampir botak dikerjakn..
: view dr dpn :
:view dr blkg :


hal keselamatan anak punyer psl,
kekadang tu aku sendiri lupe mane letak gunting, jarum,
pisau ke, ape2 yg tajam n merbahaya..
kes simpan kot budak Alya men ni lah.. ;p



p/s:
best sgt crite Edward Scissorhands dlu.. 
expert betul si robot Edward tu men guntingkan!










by: Leily

TERIMA KASIH SUDI SINGGAH SINI.. =D

27 Sila Komen Disini ♪♫♪:

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

jue pun sama..sebab sorok punya pasal lupa mana letak...

Nad @ MamaZakwan said...

kite pun suke cite edward the scissorshand tu..start tgk citer tu trus suke kat johnny depp ;)

alya, ada bakat jadik barber la, hehe
bleh bukak salun :)

Mama Ema said...

nasib baik dia tk potong rambut sendiri..


tapi begitulah bila lupa tempat simpankan..

cik dah faridah said...

seb baik dia gunting rambut patung tu..kalu rambut sendiri harus kena botak..mcm muiz aritu la..setompok depan takdok..last2 abah dia cukur smpi botak...

salwana nordin @ che'wa said...

hhheee...boleh tahan nakal jugak kakak alya ni ye :D..

nasib alya saya x potong jugak rambut patung mcD ni..dia ske tgk patung tu rambut panjang :D..

hati2 guna gunting kakak alya ye!

lieyalatif said...

KAH KAH KAH ...abis gondol ko rambut si alice tu...adoi laa anak dare ko nie....baik2 leily, kang rambut ko laki bini kene tarah time tdo kang heeheheheh...sila sorok gunting tau!

MamaYatie said...

aliya tunjuk bakat tu mami wei...hahaha..nyaknye ke barby doll..keke

best dop cite edward ni..mana nok tengok ek? :p

aanie said...

nasib tak sempat botak.....hehe..

mummy2k said...

cita2 nk bukak salon kot besar nanti...

NoorGie said...

hahahahahaha, lawak2..letak gunting tinggi2 ye leily

ratusiput said...

ehehe takpe bg imej baru kat patung tu...fresh look :)

|| NaFiRaa || said...

astaga... hampir botak di kerjakannye.. isk2.. nasib x dikerjakan rambut sendirik.. haru di buatnye~

Zana Nordin said...

he hehe...betul tu
gara2 nak jaga keselamatan anak
kadang2 sampai lupa mana pi simpang gunting, jarum sumer..bila nak guna, menjajau mencari

hik hik hik..bakat terpendam tu

mama_umar_maryam said...

fuh,seb bek gunting rmbut doll,klu rambut die...hehehe,aah,citer edward tu sgt best!

ieda said...

ekekek sib baik potong rambut patung kalau dia potong rambut dia sendiri huhuh lagi haru dik ekekek ;)

Nadiah Sidek said...

nasib baik potong rambut patung. kalau potong rambut sendiri lagi haru. hihi..

Fieza79 said...

lorrr..habis kontot rambut patung tu heheee....

mamalieyna said...

aduhai..nk jd tukang gunting rambut ke alya...hikhik..gondol dah..

ish bahaya tu budak2 men gunting..

::NureeN:: said...

betol tue, kena simpan tinggi2.. ellesya kat umah pengasuh pernah terguntung rambut sndri, risau bila dgr.. aduyaiii

ct rahani said...

kreatif.. hiks.. betul la sis.. benda2 tajam nih kena selalu alert.. kdg2 sy pun sesekali terlupa jugak.. selalu anak yg sulong tuh bgtau klu lupa simpan kt tempat tinggi..

izzah said...

Alya i gunting seluar kerja i! baru jer beli n i alter skit belum sempat pakai lagi...pagi tu nak pakai tgk dah ada bentuk v....nasib baik ler ko ni kecik lagi kalau tak hehehehe.....

MaryaYusof said...

Kecian patung tu senget dah rambut die... betul tu sorok punya pasal smp lupa letak mana...huhu... Sorok 1 tmpt berkuncilah...kite ingat die pun xboleh nak capai... Alya comel nak jd hairdresser ye? :)

Softtouch [Hanim] said...

uiiii bahaya tu leily..mmg kene sorok bnda2 tajam nie...

syg ku alya...awk nk jd tkg gunting professional yer..nak buka salon..xpe bagus cita2 tu...heeeeee

mekchu said...

hahahahaha... haa besar mekchu tergelak.. sgt lah berani mencuba.. bahaya biarkan gunting bersepah

Tihara said...

haah best movie tu, johny depp actor dia kan :)

mrs adam said...

ok la tu maksudnya alya dah pandai guna gunting.heee.anak saya tak pandai guna gunting lagi.maknya mmg larang diorang pegang,haha

~Siti Hajar~ said...

eh! kn simpan betul2 benda2 tajam camtu, kang rambut mama pun Alya kerjakan...adusss..




Related Posts with Thumbnails