Thursday, February 16, 2012

Bukan Hadiah Valentine!!


As Salam..

skali skale perlu gak tuko selera bau,
asik ngan bau masham sama aje.. ;-p

Ni la koleksi perfume baruku .. =)


Bajet mau pose like gambo kt atas.
tpkan, x psl² ada yg muntah darah plak..
so, enterprame yg ni dh la..

: mcm hantaran lak kan,
tempat hantaran adik aku kawen, pinjam ah skali wat gambo.. ;-p :

Kapel Set, Bvlgari Men + Women
Pilihan asben.

sebenarnya, aku ni x la arif sgt psl perfume² yg hot ni,
skrg ni duk pakai CK One, tu pun ehsan asben gak..
koleksi biasa BodyShop la, takpun Avon..
yg jimat bajet aje.. ;-p

so tataw la perfume ape yg best²,
yg bau wangi²..
sesape yg mmg perfume lover,
could u drop down any suggestion, plisss!!!
mane taw Org tu sudi lg tambah koleksi bini die ni.. ;-p 

unexpected...
asben order senyap² my febret perfume,
CK Crave...
wallaweiiii... syioook abes, ini betul² ho liaw..
syg nk pakai kot cpt abes..
tingat zaman berchenta ngan 'kekasih hati' dlu..
tqvm laling!!!


psstt,
mlm ni mlm jumaat,
kasi sembur wangi² taw..
ahaks!!!!!











by: Leily

TERIMA KASIH SUDI SINGGAH SINI.. =D

21 Sila Komen Disini ♪♫♪:

YaYaNsMuM said...

Wahh..seronoknye dpt gift dr hb.perfume pulak tuh!YM sukeee....hehe. YM pun pakai gak perfume Bodyshop, ntah nape, selain harga sedikit murah, quality pun okay.hehe. Selain tu, YM pakai Anna Sui-Flight Fancy, mmg wangiii...
hehehe.Nina Ricci for woman, kaler pink tu pun wangi u...hehe..

♪ Azu ♫ said...

huh..aku minat gok perfume... semenjak membawa 'orang' ni.... BodyShop Dreams jer yg leh terima.. Kenzo Flowers pujaan hati..dah jadi mcm tak mneyelerakan..ahaks!!! :) ada cokos lagi atah meja mekap aku.. :)

lieyalatif said...

wah...bertuah badan hah....kelas ko dpt adiah gitu......

haa komlm ni spray lebih sikit...jeng jeng jeng...jage2 kang cik abg datang terkam kui kui kui....

ieda said...

sedap bauu tuu
dah lama x pakai
tapi baru2 nie akak ada beli minyak wangi .. baru teirngat nak pakai malam nie muhahahahha ;)

|| NaFiRaa || said...

wahhh.. bestnye dapat hadiah perfume.. saya pon x arif sgt pasal perfume nih..hehehe

munna said...

wah!..berwangi-wangian lah mlm ni.... munna pun selalu beli yg sama je...hidung ni dah tepu dgn bau yg sama je...

izzah said...

eh yg bvlgari tu kan mmg best...my husband punya feveret dari dulu lagi...dia kata bvlgari jugak best

izzah said...

chanel coco pun best jugak..cuba try....ni all time faveret i :)

lia said...

pling suka estee lauder-plessure... tp pakai kat umah ja la ;p

farah keifli said...

bestnya..perfume farah pun dah nak habis..tu pun edy yang bedal pakai..mentang2 la dia yang belikan..

*masih dalam pantang,xmoleh nak mangi2..gagaga

ratusiput said...

ratu pun mmg tak pandai sgt bab perfume.slalu mmg CK yg blikan kat sana sbb murah skit.tp kalau dh tak keje sana sok back to bodyshop n avon baliklah.ehehe.eh tp avon punye pun kualiti gak tau.bau sedap2.

sue zainun said...

hohoho bestnya dapat minyak wangi..kekeke ye2 sembur banyak2 skit...hihi

Mama Ema said...

pakai jenma cosway jer..hehehe...itupun bertahun nak dihabiskan..

LYAfrina said...

hehehe... lya standard body shop je.. brand ni pnah pkai time study dulu. mahaiiiiii ler regenyer... x mmpu doh lening.. he3

TK said...

Wah bulgari! Yg mahal2 tu mg semuanya sedap2 belaka baunya tapi eloknya beli yg hubby kita punya pilihan..TK pkai tukar2..lancome, dior, JPG, estee lauder, anna sui and etc. Perfume Arab pun I bantai!Selalunya cari yg special edition. Kalau tgh jalan2 kat shopping complex ada org suruh test tu cpat2 cuba, kdg2 masa tu bole discover yg mana sedap baunya dan yg latest.

NoorGie said...

best2........

dela said...

wah.. beruntungnya dpt hdiah mahal2... best! msti wangi kan..

mama_umar_maryam said...

mmg bau2 perfume CK ni byk yg zt suke..las bli perfume mase kt HK aritu, ade lg botol yg blm bukak ;)
best tu hubby belikan perfume..spesel tu mlm jumaat!hahaha

Lily Jaafar said...

wah untong laaaa...Salam kenal2. Meh singgah blog kak lola dear.

Softtouch [Hanim] said...

WANGINYA AWK LEILY......HEHEHEHEE...SY PAKAI BODYSHOP JE....

MaryaYusof said...

Sampai ke sini bau perfume tu... :)




Related Posts with Thumbnails