Saturday, February 18, 2012

Char Kuey Teow terbaeeekkkk!!


As Salam...

Inilah yg terbaeeek bg sy wat masa ni,
yg dh try kat area k. terengganu ni..

Citi Seafood 2,
dpn SMK Sultan Ahmad, Kg Losong, 
Kuala Terengganu


tengok dh bikin terliuq okes!!
rege sepinggan aku kureng pasti sbb bknnyer aku yg salu bayo,
heheheh... aku tlg makan je.. ;-p
servis die pn kire cptla jugak,
x de tunggu lama²..

dorang ni mmg takleh berenggang,
cam belangkas air laici.. hahaha ;-p

 salunyer kitorang akan order 3 pinggan char Kuey Teow spesel,
1 tuk aku, 1 tuk asben, 1 pinggan lg extra tuk kongsi separuh srg lg..
hahahah.. gler pelahap kan..
dh namanyer lg terbaeeek kan..
si Alya salu pow telur mata yg putih aje, 
hanya yg kuning tu jelah kitorang mkn.. ;-p


see.. licin!!


last picca,
budak suke pow laici.. 












by: Leily

TERIMA KASIH SUDI SINGGAH SINI.. =D

16 Sila Komen Disini ♪♫♪:

LYAfrina said...

ada satu lg kat kmn y paling femes..dekat seven E jln air putih..jln ke jpj.. dkt j dgn rmh lya.. y tu pom mmg terbaek n best sgt.. full sokmo,, klo blik kmn..try ah skali

NoorGie said...

hullamak..saya ni antu char kuew teow..x tahu pun kat ganu ade hok best...tp saya dok brapa tahu area ni..smk sultan ahmad tu kat mana?..maklumla..lama merantau, baru balik negeri huhuhu3...ce kabo spesifik skek..hehe

YaYaNsMuM said...

Char kue tiaw mmg best.Kat Kerteh ni pun ado satu, tapi nape ntah, lately ni rasa tak sedap pulak...ni mesti tukang masak sebenar diorg cuti nih tak bagi tau Ym!haha

suhaina laui. said...

xpnah mkn lagik kat area sane bleh try ;)

ieda said...

wah2 memang nampak terbaik tuu
adehhh teringinn lak akak nie ;)

sue zainun said...

suka char kotiawwww..nyummyyyy

Softtouch [Hanim] said...

TGK PIC PUN DAH TERLIUR TAU....MMG NMPAK SEDAP CKT TU.....

Kak Aya said...

salam kenal..

nampok gayanya kena cuba bila balik kg kekgi...t.kasih dtg blog kak aya..kita pun org tranung kita jugok.

cheqna said...

kompem kena try ni =)

ikatankasihku said...

pehhhh. licin, betol2 lapar ni..hihihi

lieyalatif said...

betul2 sedap nie...aku pun ade 2-3 port CKT yg sedap kat sini leily....tiap2 minggu tak sah kalo tak pergi...mia mija pun peminat CKT.....

Mama Ema said...

nampak pun sedap tu

MamaYatie said...

fullamak! mmg best ni..harus la 3 pinggan :p
lenkali balik nok gi cari etek la

izzah said...

aduii why la this alya sama macam alya i ...alya i pun suka laici jugak..agaknya budak nama alya mmg sama kot character dia*erkkk*

MaryaYusof said...

Rasanya pernah mkn... mmg sedap!

Anonymous said...

dah try yg terbaru kat Char Koey Teow Station...buat masa ni terbaik antara terbaik...berhadapan sek men sultan sulaiman.kat kedai ni jual CKT je....makanan lain xde...bg peminat CKT bleh try n boleh bandingkan ngan mane2 CKT di tempat lain...dengan moto "insyaallah kenyang" kate pemiliknye...




Related Posts with Thumbnails