Monday, April 16, 2012

Cpintrass untuk si Alya


As Salam..




pernah tgk vitamin minda ni tak??



Iniler yg Alya maman pg² sblm pi skul..
 Ekceli br jugak try vitamin ni, 
byk testimoni yg positif psl produk ni..
sbb tu mommie berani beli..

Alhamdulillah, 
 My Alya, so far ok aje ngan produk ni..
dengan izin-Nya juga cpt aje catch-up ape yg diajar..
ni web page psl produk Cpintrass ni..

ada sesape yg pernah try tak?
& apa lg suggestion vitamin minda tuk anak²..
sharing² la yer..







by: Leily

TERIMA KASIH SUDI SINGGAH SINI.. =D

6 Sila Komen Disini ♪♫♪:

lieyalatif said...

wah menarik ni lely...boleh lieya tru tuk mia mija plak...dieorg just mkn jus tok guru ngan scott emulsion jek j....

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Bagus ni..tapi Qis ni susah nak bg dia mkan mcm ni..banyak dah belikan dia vitamin tapi semua tak dimakn...adeii

fieda said...

pernah belikan budak2 ni smart coco+..tp dorang ni plk susah nk minum..muak la katanya..

Lily@MamaZaraZareef said...

Tak pernah nampak plak vitamin ni. Zara just mkn examo je stakat ni..:-P

Sherwieyna Muzzawer said...

salam kenal. i dah follow blog ni.follow i balik ye..tq..;D

MamaEma said...

bolehlah bagi kat anak ema sekali..nak cubalah




Related Posts with Thumbnails