Friday, March 23, 2012

Fruitti Tutti @ Kuantan


As Salam..


Pestime aku terai Fruitti Tutti ni,
stlh direkemen oleh MekTeq yg ajak aku jupe kt sana..

mmg jakun memula masuk,
rupenyer self service, 
aku igt mcm kat IceRoom.. pilih², tunjuk².. ;-p
sekali self- servis, hahaha.. takpe.. pengalaman

asben & aku mulelah tunjuk terror,
men campo² yogurt,
amek fresh fruit plak, tambah nuts..
apenama topping lagi, syrup stoberi...

: asben punyer, die nk try marshmallow : 

 : aku punyer, kaya ngan stoberi.. =) :


sekali timbang..
RM40.50 ghitew utk 2 cups..
hahahah.. leh tahan regenyer!
seb ler asben bayor... ;-P

moral of the stori,
mek teq yg dh bese mkn situ ckp x perlu amek manyak yogurt,
yg side tu manyak ok ler..
heheheh...

okes, 
nx time try psl mmg superb mabeless!!!!
ngam je ngan tekak longkangku.. : -) 



psst:
alya mase ni ber- peel sket,
br bgn tido, monnnncong manjang!
so, mood bergambo tadop.. ;-p














by: Leily

TERIMA KASIH SUDI SINGGAH SINI.. =D

15 Sila Komen Disini ♪♫♪:

mama tisya said...

kita amik cup beso share je...hehehe

MaryaYusof said...

As salam Liliey,

Portion awak ke tu? Kalau sy xcukup...heheheee... Rasa nak makan aiskrim lak...huhuhuuu

Mama Gee said...

mmg mahal skit kan..
tak try lg...

cheqna said...

rasanya kat ganu baru ada TF ni
kalu x silap r..
x try lagi ni

e!ya said...

wow!!! rm40.50 berat sungguh tue..

fieda said...

sbb tu tak pernah try lagi ni sbb giler mahal weyy....

Fieza79 said...

mak aii mahal nya 2 cup rm40.50..rasa nak gak pi tapi kalo bwk anak2 mak aii..rabak..ambik 2 cup share je lah kan...

Afida said...

wahhhh sgt sedap tu....nak kena ajak en suami mengedate kat Tutti frutti lah...hikhk

|| NaFiRaa || said...

adehhh teringin nak makan eskrim plak.. buah2an yang tah tahan tengok..

mahal jugak kan!

~Siti Hajar~ said...

mahalnya 2 cup RM40++, tp xpe cik abe bayar kan...hehe

farah keifli said...

sedapnyaaa..

edy hampir pitam masa nak bayar tuh..

ZYASH said...

zy plak amik yogurt tu banyak n topping dia ckit ajer....hehehe

ieda said...

Ekeke akak x pernah cuba lagi dik, tapi rasanya berat tuu sampai 40, oh ya dua bekas kan, ok dahhh. ..... Nanti akak nak cuba gak,

Ps :dik, duk ktn ke? Awat akak x tahu erk huhuh

Tihara said...

sedap giler yer..harga pun leh tahan murah..hik3..teringin jugak ni taww :)

LYAfrina said...

kat ktn ada 2 kdai tutti frutti kan.. leily g y kat mana 1??

lya x pnah try lagi.. huhu..hrga...blh tahan.. harga mgikut timbangan ke?




Related Posts with Thumbnails