Monday, March 5, 2012

kedai lampu, kipas murah area Kuantan!


As Salam..


Ikutkn gugel search, 
ramai yg up n3 kedai kat area Puchong murah rege banding kt tempat len.. 
tp aku nk ke sana jauhla jugak,
lgla bertambah kos$$ aku yg dari teghanu ni- tol, makanminum, hotel bagai..
so, decide carik area kuantan dah la!

Banyak² aku wat sebey, dlm 5 buah kedai gak..
inila kedai lampu hiasan, kipas yg aku rasa murah,
seswai ngan poket kitorang.. ;-p 



LA Lighting,
A-655 Ground Floor, Jln Beserah,
25300 Kuantan, Pahang 
09- 568 7702 



site visit aku kt rumah jiran² kat Alam Perdana,
ada yg just buh lampu kalimantang aje kat dinding,
giler sempoii..
tataw la depa nk sewa atau seniri mau duduk..

tp untung la sape yg sewa umah aku nnti,
*bab nk promote.. ;-p*
sume kipas fully remote,
lampu dinding, hall, bilik tido yg kira antik gak la..
 ada pesenla sket compare ngan kalimantang... 
heheheh.. =)



ni sket picca kat sana :- 

budak ni membuta spjg proses mencari lampu kipas kat sana,
so.. smooth ajela, tade pengacau!

 lampu yg tgh menyala 3 biji tu aku beli,
letak kat area dining hall..
murah aje, tak sampai 1 ratus pon include mentol energy saving!

ni kat dinding, pilih yg boleh dilaraskan ..

ni plak kat porch keter..
len² gambo x sempat nk snap..
ketor kluo $$ seniri, huhuhu.. ;-/













by: Leily

TERIMA KASIH SUDI SINGGAH SINI.. =D

18 Sila Komen Disini ♪♫♪:

MRS. K said...

kat umah i pon pasang kipas remote.. tp kipas jenis senang rosak lah! last skali pakai kipas biasa jugak.huhu

ratusiput said...

takpe utk umah sndiri :)

Nad @ MamaZakwan said...

dgn kaki berbalut ke pi cari lampu n kipas ni?
:)

|| NaFiRaa || said...

waaahhh.. dh start deko2 rumah dah~ bestnye~

cheqna said...

syoknyer deko2 umah =)

mekchu said...

amboihh... berseri lah rumah.. lampu porch pun beli kat sana.. kemainnn...

~Siti Hajar~ said...

untung sapa sewa rmh tu nti...ala-ala rumah sndir la jadinyer yer..

xpe up sikit sewanya...haha

wahida said...

weh...bagusnya ko ni...tuan ramah yg best!!

untung siapa yg sewa rumah ko ni...siap segala...

eRiNsZ said...

cayalah lely.. tp mg LA lighting ni x ble lwan hrga kat puchong tau.....
daku snggup dr klantan ke puchong berbaloi-baloi... smbil cuci mta kat iCT hehehehehhe

mama rifQy said...

canteknyee..oo ade murah2 ek kat kuantan..best best..tq sbb buat review pasal ni.na pon mmg tgh kire2 nak beli lampu

lieyalatif said...

cantik2 koooo....tu le,mcm2 bende nak buat bile masuk umah baru ni kan.....tinggal standby duit jek laaa ni huhuhu....

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

tahun ne atau tahun depan mmg kena operasi beli lampu2 hehe

MrS. F!zA said...

org kata kipas biasa tu lg thn lama..tkthu sejauh mna kebenaran..tgk brand jgk kot..

Mama Ema said...

cantiknya lampu-lampu...nasib baik di sana pun ada kedai yg murah

mama_umar_maryam said...

besh2..xsabr nk tgk hasil!!

YUYUE MELISSA said...

try g kedai lampu an-nur..penguasaha melayu muslim..lampu dr autria...mg murah sgt2 kedainya..bru bukak dlm 3miggu.. murah dr lain2 kedai di kuantan .. siyes tak tipu..kualiti pun sgt bagus. sbb die amik direct dr autria..n china. bukan supplier dlm malaysia.

YUYUE MELISSA said...
This comment has been removed by the author.
YUYUE MELISSA said...
This comment has been removed by the author.



Related Posts with Thumbnails