Monday, March 12, 2012

Mayat Rentung Sah Milik Budak Hilang, Nurul Nadirah Abdullah


As salam..


Al- Fatihah & Salam Takziah utk keluarga arwah..

 Arwah Nurul Nadirah Abdullah, 5 thn

berita tv jap td sahkn mayat yg dijumpai milik budak ilang 12 hari lalu..
sapelah punyer kije lebih teruk dr binatang tu,
bakar & tanam dlm lubang plak tu! 

masa tu, trus ingat my Alya..
biar ler org ckp kite kontrol anak pun, bini tarzan pun..
aku akn start memekik if bdk ni ilang sket dr pandangan mata..
asalkan sume tu selamat,
tp kl benda jd gak.. redha ajelah sbb dh jage leklok kan..

Moga kesah sedih ni jd pengajaran utk kite sume..









 MAYAT RENTUNG DITEMUI DISAHKAN MILIK NURUL NADIRAH - POLIS

JOHOR BAHRU 12 Mac – Polis hari ini mengesahkan mayat rentung yang ditemui di sebuah ladang kelapa sawit di Nusa Damai, Pasir Gudang di sini adalah Nurul Nadirah Abdullah, 5, kanak-kanak yang hilang dari rumah sejak 1 Mac lalu.
Ketua Polis Daerah Seri Alam, Supritendan Roslan Zainuddin berkata, pengesahan itu berdasarkan hasil ujian asid deoksiribonukleik (DNA) yang dibuat ke atas mayat rentung yang ditemui sebelum ini.
Menurut polis, mayat rentung tersebut ditemui pada 8 Mac lalu. – UTUSAN














by: Leily

TERIMA KASIH SUDI SINGGAH SINI.. =D

9 Sila Komen Disini ♪♫♪:

Ena said...

Masyaallah..

Apa nak jd dengan dunia skrg...

moga anak2 kita dilindungi dri kejadian mcm ni lg..

aimaniman said...

innalillah....

takziah buat keluarga adik tu, kesian tengok mak adik tu menagis kat buletin utama tadi...

fieda said...

al fatihah...sedih dgn keadaan jenayah skrg ni..

Softtouch [Hanim] said...

Sianyya..kejamnya sape yg bakar dia tu.moga jauhkan dr kita

ibu MZW @ farah idayu said...

Risau kan sekarang...kesian anak2 zaman sekarang takde kebebasan utk explore dunia luar ngan kawan2 mcm zaman kita kecik2 dulu...bebas nk ke mana takyah riso kene culik..haih...moga Allah bagi balasan setimpal pd si pembunuh tuh!

♪ Azu ♫ said...

Bidadari Syurga... insyaALLAH..

gee ryder said...

laaa tak tau cite..tau dia hilang jer..
adoii kejamnye sape yg buat tu

mama_umar_maryam said...

innalillah..hanya Allah blh bagi bala kt orang eh setan, eh lagi teruk dari setan kot

munna said...

Al-Fatihah... siapalah yg sanggup buat macam tu pada budak 5 tahun... harapnya polis dpt tangkap cepat penjenayah tu....




Related Posts with Thumbnails