Wednesday, March 21, 2012

Swiss Garden Resort & Spa, Kuantan for 3D2N


As Salam..


Ni pestime kitorang lepak sini, mmg ohsem!!!!!

crite sbnrnya, asben dh booked Residence Inn Cherating, 3d2n
tp last minute tuko plan, ke Swiss Garden sbb RIC dh biasa lepak,
sini plak dpt specel rate as Petronas staff, asben ckp dlm rm190++ aje pernite..
compare ngan RIC mmg jauh lebih mewah & murah la sini.. =)


kejakunan jelas terasa bler memula melangkah masuk ke ruang lobi hotel..
wahhh.. feeling mak datin ghituew u ols!
sampai aje, org bukak pintu keter wlpn turun dr myvi ajer.. =p

lg satu, untung org berkaki4 ni yer..
sumenyer org bg laluan + keutamaan.. =)
 : Lobi Swiss Garden Resort & Spa, Kuantan, Pahang :

Alya yg mulai ghairah getixs.. ;-p
asek duk sebey pool aje


 meh tgk gambo² dlm bilik deluxe - sea view 
@ Swiss Garden Resort & Spa, Kuantan- Pahang..
abes dlm toilet pun aku snap!
bilik die pun leh thn luas, puas ati sepahkn sume brg!

view dr balkoni bilik kitorang..

 niler tempat febret Alya selama kat sana.. =) 

gambo aku mmg kureng kat sana,
just jd photo-g si Alya aje..
 tp cubaan mengambil gambo seniri ttp ada...
via cermin pun cermin la..
janji ada.. =)


sdg syiok seniri...
tetiba dtg la si pengaco ni!


*




*




*



♥♥♥ memories!!!! 



 ehemmmmm...
........................zzZzzZzzzzzZzzzZ.....................



 Sblm tu asben ada gak sebey kat Impiana Cherating,
tempat yg Hanim cekin tu, tp sume fully booked..
kalo x, sure dpt jupe Hanim & family die sana..
mebi nx time ye Hanim, tunggu kaki kite baik bleh la jumpe..
nk dtg tu, gitau la awal² yer..















by: Leily

TERIMA KASIH SUDI SINGGAH SINI.. =D

17 Sila Komen Disini ♪♫♪:

Sari Yusa Ibrahim said...

Setiap kali ke Kuantan, selalu pilih lepak sini, memang best. Tapi haruslah Impiana lagi best, rasa macam tak mahu balik tau.. :-))

~Siti Hajar~ said...

Sy ada voucher free 3h2m swiss garden kuantan ni, tp sy tukar lokasi ke swiss garden KL, Kuantan jauh sgt lor dr utara nih, xsanggup nk travel jauh2 sbb nk dok hotel free je...hehe

Eh! Alya bertudung ke tu? Comel cam mummy dia...

cheqna said...

x sabarnya nak bercuti jugak...

Lia said...

wahh.. bestnyaa.. :)

MRS. K said...

dulu masa study kat kuantan penah buat dinner kat sini

lieyalatif said...

nice la beb...cantik bilik tu..teruja lak aku.....aduh bile laa dpt gi cuti2 balik nie...enhubby busy manjang hah....

comel anak dare ko bertudung tu....cute!

salwana nordin @ che'wa said...

cuti cuti malaysia ye..sronoknya :D

salwana nordin @ che'wa said...

cuti cuti malaysia ye..sronoknya :D

Rafhani said...

Gambo last tu sweet la Lily...hehehehe

Nad @ MamaZakwan said...

tak penah lagi cuti2 mesia ngan papazakwan ke pantai timur, huhu!
ksian... ;(

Lily@MamaZaraZareef said...

best kan cni..kitorng 1st time smpai time gi kuantan dec arituh..impiana pernh smpai gak..impiana style bilik lama2 sket tp cantek gakla..cume rase sana mcm takde lif jek (ke ada kitorng yg tk nampak..hahaha)...pasni klu gi kuantan nk try hyatt plaklah (berangan..klu ada duit lebey takpe jugak..hihi)

btw, bukan main lagi gmbar with en hubby tu..ehem3x..heheheheheh

Lily@MamaZaraZareef said...

best kan cni..kitorng 1st time smpai time gi kuantan dec arituh..impiana pernh smpai gak..impiana style bilik lama2 sket tp cantek gakla..cume rase sana mcm takde lif jek (ke ada kitorng yg tk nampak..hahaha)...pasni klu gi kuantan nk try hyatt plaklah (berangan..klu ada duit lebey takpe jugak..hihi)

btw, bukan main lagi gmbar with en hubby tu..ehem3x..heheheheheh

munna said...

berkaki empat pun jalan je cuti2 malaysia ye.... cantik gak swiss garden ni

mamalieyna said...

bestnye coti2..jeles ni..bila laa nak bercoti ni..hehe`

waaah dh jd anak dara tu, siap bertudung haa.ayu~

mama_umar_maryam said...

ehem3 tu pastu apa? haaha,gataii..sweet ok gmbr korg tu..
wahhh luas biliknye,suke3..pasni blhla consider lepak sini plak ;)

ikatankasihku said...

hamboi, ehem2 nampak..fhewwwiiiittttt..

ZYASH said...

kak, berape semalam ne? Ade pakej honeymoon tak?? nak hadiahkan kat member la....




Related Posts with Thumbnails