Tuesday, April 3, 2012

APRIL: Bulan kelahiran saya!


As Salam.. (",)



Ini adalah Kajian Mengenai Bulan dan sikap anda, 
yang telah dijalankan oleh Yang Berbahagia Kajian oleh Dato' Dr. Fadzilah Kamsah.

Bagi mereka yg. dilahirkn di bulan April, seperti saya.. 
 
: Model Patah Kaki :


Sifat orang yang lahir pada bulan April biasanya:



1. Sangat aktif dan dinamik.

mmm... mungkin la,  zmn blom kawen blh dikatakn aktif la jugak bab2 sukan..
lani dh kureng, kena plak kaki retak gini..
huhuhu.. 3-4 bln la amek masa nk recover blk



2. Cepat bertindak membuat keputusan tetapi cepat menyesal.
  
yes.. true, its me!
 mmg cepat menyesal & mula nk slhkn diri sendiri.. :-p


3. Sangat menarik dan pandai menjaga diri.

Eheeemmm, SANGAT menarik???
oucch, tidakla.. saya cuma gadis org kampung yg tataw nk bersosial.. :( 
bab jaga diri, pandai la gak.. hihihihi


4. Punya daya mental yang sangat kuat.

ye kot.. =)   


5. Suka diberi perhatian.

mmg la suka kn, tp jrg beno dapat, huhuhuhu.. :(( 
sob..sob.. sob, dh tua pandai bawak diri agaknye.. :P 


6. Sangat diplomatik (pandai memujuk ).
  
eh, tadela *tergedik² malu.. ;-p*

7. Berkawan dan pandai menyelesaikan masalah orang.
 selesai masalah org?.. 
huhuhu, masalah sendiri pn x dpt nk selesai.. :P


8. Sangat berani dan tiada perasaan takut.

takkkk... saya seorang yg penakut.. :P


9. Suka perkara yang mencabar, pengasih, penyayang, sopan santun dan pemurah.


suka yg mencabar, dulu adalah.. time muda belia
penyayang plg penting, ble dh penyayang otomatik pengasihkn?..


10. Emosi cepat terusik.


ofcos i am!
mmg cepat sgt terusik, lbh² lg dgr r tgk cite sedey, hal² kekeluargaan..
huhuhu, mula la sob..sob..sob..
dlu pernah kwn sound..
"tgk org brutal, tp jiwa halus!.."
ye, sapa yg kawan lama ngan saya, taw la sapa saya.. ;-P


11. Cuba kawal perasaan.


sentiasa igt..
.."Boleh jadi kamu membenci sesuatu, padahal ia amat baik bagi kamu. Dan boleh jadi kamu mencintai sesuatu, padahal ia amat buruk bagi kamu. Allah Maha mengetahui sedang kamu tidak mengetahui." (QS. Al-Baqarah : 216)...


12. Kecenderungan bersifat pendendam.


No comment!.. tettttt.. :P


13. Agresif dan kelam kabut dalam membuat keputusan.


mmm, tak jugak.. 
ada certain² part je yg kelamkabut kot.. :P


14. Kuat daya ingatan.

 
ye, 
♪♫..Alangkah sukarnya memadam bayangan masa silam
Di dalam keberanian terusik jua perasaan
Tidak hentinya memanjang dan semoga jiwa ini terus tabah..♪♫


15. Gerak hati yang sangat kuat.

 
so jgn cuba² ye.. :P


16. Pandai mendorong diri sendiri dan memotivasikan orang lain.

Wallahualam!


17. Berpenyakit disekitar kepala dan dada.


Nauzubillah, mintak dijaukn!
Mintak maaf ye, semua².. Halal segalanya.. :P


18. Sangat cemburu dan terlalu cemburu.  

 
Terlalu????
huhuhu..no comment,  larikkkkk!!!





nak try tgk gak bulan kelahiran korang?
klik SINI







by: Leily



TERIMA KASIH SUDI SINGGAH SINI.. =D

25 Sila Komen Disini ♪♫♪:

Nini D.. said...

bulan kelahiran saya juga.. :)

cheqna said...

nok caya sangat pun x leh gok..mungkin kebetulan mengena...=)

♪ Azu ♫ said...

Aku bulan depan..sama nge baby ..insyaALLAH..harap2 sama befday..keh keh keh

Lily@MamaZaraZareef said...

April..bukan kelahiran utk zara n papa die jugak..^__^

lieyalatif said...

alahai sian model tu.....bertongkat hah.....

so besdei gurl dah wish adiah ape kat en laki hihihi....

ummiarissa said...

bulan kelahiran saya jugak...biasanya sesiapa yang lahir bulan April mempunyai keyakinan yang tinggi dan suka beruaha..

ummiarissa said...

bukan beruaha-berusaha..silap taip...he he he

MamaYatie said...

owoss...sian ngak model! huhu

sama bulan la kita dear...mine is today!
pasal kajian tu kan, more or less mmg tepat dah tu..hahahaa

norhidana said...

ohoo hampir2 menyambut bday yek....

takpe model pth kaki tu cun pe

Nad @ MamaZakwan said...

bulan kelahiran saya juga! :)

19/4, ingat tau! :)

byk yg sama jek atas tu, hikhik

Mamamya said...

bulan kelahiran ibu mertua tersayang.. :) bulan kelahiran sya lama lagik...

~Siti Hajar~ said...

Model pakai tompang tp totp comel..

Nk terjah bulan kelahiran sy jgk la...hehe

~aSHa~ said...

sha pun kuat instinct...oktober

@lfidah @dim said...

kesian dengan model di atas.apa-apa pun selamat hari lahir..bulan 4 adalah anniversary blog sy yg ke 3 thn..

|| NaFiRaa || said...

hehehe.. nak tengok zura punye jugak lah~

IntaNBerliaN said...

nak tgk gak lah bln kelahiran saya..hihii

mamalieyna said...

hehe..sama bulan kelahiran dgn suami kita la..hehe..herm... ^_^

ieda said...

x leh percaya semua kan ..
sikit2 buat hiburkan hati oklahh ;)
aloor ciann nye bday gurl ! ..

mama tisya said...

sama la kita ye lahir bln april tp yg last skali psl sgt cemburu and terlalu cemburu tu tkbrp btul..hehehe

Alin Marlini said...

i love April too :) kita dibulan yg sama..

LYAfrina said...

owh.bulan kelahiran leily yer.. xpela wish awal2 yer... happy birthday in advance... hehe.. umur brape dh thn ni?

MamaEma said...

berapa haribulan tu...

...sWeeT uMi... said...

sama la ngan bulan kelahiran umi hehehehe...wah cam tu rupe nye orgnya...hurmmm ada yg betul and ada yg tak....nice (^_^)

aanie said...

bulan kelahiran sy jugak.....

byk yg sama...tp ada gak yg x betul....:)

Softtouch [Hanim] said...

hepy birthday leily......sama bulan ngan dicha.....




Related Posts with Thumbnails