Sunday, April 29, 2012

operasi B.E.R.S.I.H


As Salam..



n3 aku arini bukan berunsur politik ye,
tadak kaitan ngan perhimpuan Bersih 3.0 semalam,
yg bg aku .. oh sgtlah dasyat wooo keter polis diterbalikkn, dirosakkn..
jahanam kenderaan jabatan ..;-(





Semalam pun aku pun terlibat ngan operasi BERSIH gak,
dh x larat men sumbat aje baju², tp tade yg kluo..
sarat 2 gobok baju aku tu.. 
ni mau masuk lg x lama lg ni lg sendat.. opss!


kebetulan jiran aku nk bg ke kawan die baju yg tanak pakai,
so aku tumpang bgla sekali.. bkn yg buruk² tau,
tp yg dh taleh muat body aku + old version sket.. ;-p
nk bagi yg baru n branded, tuantanah pun kureng mampu..


lega sket mata mandang,
tade la semak sgt..
tp operasi bersih sawang lom lg nih.. ;-(


InsyaAllah, ptg ni pas blk kije,
nk ikut asben ke  sogo tempat yg berhimpun Bersih 3.0 semalam .. =D 
biar aku bersih sume sisa² yg ada, heheheh...

esok cuti rehat sari, yeayyyy!






by: Leily

TERIMA KASIH SUDI SINGGAH SINI.. =D

15 Sila Komen Disini ♪♫♪:

HeNRieTTa JoSe said...

wah operasi bersih....selamat bercuti.l..rietta jaduak sgt pack...huhuhu....xde istilah cuti utk bulan april...sedar xsedar....esok april dh pown berakhir....

~aSHa~ said...

sha jerk tak buat2 operasi bersih di rumah..sbb last weekend ada aktiviti...

selamat membersih

mak encik | SZ said...

selamat memBERSIHkan sogo!
hehehe...
semalam pun operasi bersih gak kat rumah ni , weekend bibik datang selesaikan semuaaaa..

ieda said...

bagus2 bersihkan rumah .. ada paedah nye kan ..

psss dikk dgr2 kereta polis yg diterbalikkan itu adalh kereta peronda polis yg melanggar org di situ rupenya .. org tu meninggal setelah di bawa ke hsp .. katanya polis langgar sbb tergesa2 .. kan ramai org .. huhuh sedih ..
akk ada baca dlm forum dan ada kawan ayah akk yg sertai itu cerita ..

akibat marah org ramai merusuhkan kereta peronda itu dan pegawai yg melanggar katanya cedera , masuk berita .. tapi yg mati dilanggar tak lak masuk berita huhuhu

Prettywrite said...

hehe operasi bersihkan pakaian yang da old version memang sentiasa jer berjalan..kalo tak tak tahu mana nak letak baju2 yang da tak boley pakai..nak buang sayang..so bagi orang lg baik..

wahida said...

aku hari tu dah buat operasi bersihkan almari dah...puas hati aku sbb dah tak semak dah...

ikatankasihku said...

eh eh, samalah pulak kita, kemas baju2 yg tak pakai....klu tak semak mata beb

ct rahani said...

sy pun wat aktiviti bersih gak.. bg bersih rumah sebersih2nya.. hehe..

mamaNoriz said...

tolong uat partime cleaner kat Sogo ek, abislah kena ngurat nanti... heheheh

penyuluh perikanan said...

I follow 699, pleas follow back

MamaEma said...

Bersih yang ini mendatangkan kebaikan...

mama_umar_maryam said...

btol tuu..baik bersihkn kawasan rumah dari terkena denggi!hahahaha

mamalieyna said...

oooh bersih ni...kite pun sama la, tp kemas kain baju lama2 masuk kotak je, teratur sket lemari baju..hee~

bersih lg 1 tu, huuu sian kami..sbb bersih tu, plan blk kg tertunda..hari minggu pun bkn mcm hari minggu, suami bertugas, berjaga tak tido mlm sbb tu.. kalau ada yg salahkn polis taktau la nak ckp macamana, mcm2 diorang terpaksa korbankan hanya kerana bersih itu..hu~

Softtouch [Hanim] said...

sy pun operasi bersih jgk..bersih kat opis..kemas mngemas smpai naik allergic kat bdn.,gatal2

lieyalatif said...

bagus lely hehehehe....lieya plak tak sempat nak join bersih sebab gi kursus...tapi ari buruh ari tu buat gak laaa sesi bersih.....tapi ni join bersih halal punye, yg tak halal tu takut nak join ekekeekekeke




Related Posts with Thumbnails