Friday, April 13, 2012

Tudung AidiJuma (aJ)/ Norjuma - 3 tone


As Salam..


Kalo N3 ni asben men pakat rembat aje ape yg aku suh beli,
tp kali ni aku cuuukuup puaaaas hati.. =D=D
normal la kan, ade lebih.. ada kureng,
nobodi's perfect!

last week asben ada meeting kat KLCC,
aku taleh mengekor due to kaki ni msh bersimen.. ;-p *rugi*
aku plak dh aim 1 brg ni, dh lama kutahan jebat!
apelg, #TudungBawalNorjuma la..
femes amous balik trend bawal skrg ni! 

kt Ganu ni plak tade stokis, eh ada.. tp stok tade lg yg bdk UMT tu ckp..
nak order on9 ramai yg komplen lambat..
mls eh nk tunggu², aku kerah kirim la kat asben pi cari sana.. 

gitau nk kaler itu ini lebikureng,
sekali mmg menepati citarasa lah, yippie!! 
tak sangka plak, terharu!!..


ni la yg asbenku beli :-


koleksi terbaru Tudung Bawal Aidijuma 3 Tone,
i laaaaaap u so much la syg *tetiba tukar syg terus.. ;-p*
 nak beli #Fareeda.. kureng mampu..


meronta² nk bergaya like dis.. :-p




cukuplah ini saje dlu,
nnti mommie #nakpegi pilih sendiri.. hehehhehe..  ;-p 

apdet:- 
Harga tudung bawal aidijuma ni RM7 selai utk plain, 1 colour,
RM15 selai utk 2 tone, 3 tones..





cop, cop..
Aida si Juara Gadis Melayu musim 1 tu pun dh
keluarkn tudung jenama die sendiri kan,
Tudung CitrAida...
ala.. yg mcm ni..

comelllllkan!!

heheh.. blom ada koleksi lg ni.. ;-p












by: Leily

TERIMA KASIH SUDI SINGGAH SINI.. =D

17 Sila Komen Disini ♪♫♪:

norhidana said...

wah3.... cun sumenyer kak... naper tak try pakai terus...blh begaya ala2 model...
dana nih suke nengok tudung2 bwl 2-3tone nih tp lama dh tak pakai...
muke jd bolat sgt bile pakai heheeh...

boleh tahan piliihan kaler husband akak yek...pandai

gee ryder said...

juma dah jadi trendsetter bawal lak skg ni eh :)
...cantik2 gak kaler tudung dia

salwana nordin @ che'wa said...

pandainya en asben pilih dan beli ye..saya pun b'minat jugak tp kalo online mmg lambat, dekat sini plak belum nampak2 lg jualannya :)..

kumpul jgn tak kumpul!!!

Fieza79 said...

alahai kalo bab tudung mmg leh meroyan sorang2 tgk...nak jugak..cantik bila digaya kan cm model tuu...

HeNRieTTa JoSe said...

sweetnye encik asben....ekekeke....

Kancilbiru said...

cantik gak tudung juma ni eh...

LYAfrina said...

CUN LA..ARITU PON TGK MMG CANTIK2.. NK BELI GOP LA..LENI MCM2 NAMA TUDUNGKAN..TUP2..TUDUNG BAWAL KELUOR BALIK DOH

Lia said...

cantikk kan tone bawal ni.. i like too.. :)

|| NaFiRaa || said...

dah pakai tudung 3 tones tuh tunjuk gambar eh.. kekekeke

ZYASH said...

wah...sume pakat nak kuarkan tudung sendiri, anti zy pun nak kuarkan brand ZYASH la plak...huhuhu. (apakah itu??)

lia said...

pandai husband pilihkan... cayalah...

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said...

brapa rial satu tu?

mama_umar_maryam said...

cantek3!!zt mmg suke tgk juma nih..lawa bebenor,nnt nk try la tgk2 kt klcc tu ;)

Nad @ MamaZakwan said...

bab fesyen2 ni
pandai pulak hubby kak leily pilihkan
menepati citarasa! :)

cantek tudung2 nye...

hepi wiken dear! :)

Softtouch [Hanim] said...

cntiklah....sy pakai tudung biasa2 je leily..xde brand pun...

iedchan said...

betul al..tudung bawal mmg in skng..sy pun baru je beli..ehehhe

i folo u k..:P

aIEn said...

cantik nye tudung2 tu kak!!




Related Posts with Thumbnails