Thursday, May 31, 2012

Norefal - Vitamin E Softgel


As Salam...


Benda alah ni plak aku pakai malam skrg..

: Norefal Vitamin E softgel :

asek try aje aku nihkan, pantang org promote sket.. ;-p
tp itupun setelah diteliti kesahihahnyer jugak..
camne la nk kawal tabiat perabes $$ aku ni!

so far, baru sebulan aku pakai,
mmg besssttt sgt, cepat aje meresap dlm kulit,
licin,  x melekit sbb asben tadak pun komplen.. ;-p
& wangi aje bler sapu..
sekali tgk mcm vitamin rambut pun hade!

kalo tanya keberkesanannyer aku senri x gheti nk jwb..
ituler, akuni pakai taklah konsisten sgt..

kdg rajen pakai, kdg malas eh tak ingat tak pakai..
manela nk dpt kesan yg baik.. apela aku ni! 
org shantek kite nk shantek, tp malas..
huhuhu.. * #brainwashdiriseniri *

korang yg mane dh lama terai, 
share² la sini perubahan nyer yer.. =D








by: Leily

TERIMA KASIH SUDI SINGGAH SINI.. =D

11 Sila Komen Disini ♪♫♪:

eima said...

ok dah pakai sendri kan... aku beli ngan cik geli 20 biji tu pun tak habis2 lagi ... mls benar nk sapu kat muka laki ai tu ... kekeke

so tatau la ape perubahan nye tu tu pasal tak buat testimoni tu ...kekeke

Fieza79 said...

ok kalu berkesan bgtau org ni..nk gak cuba hehee...mmg dasar perabis rm gak ni...

lieyalatif said...

wahhh makin anjal le ko leily nanti...auwwww!!!....

mmg ko, kalo bace testi2 org teruja rase nak beli n cube.....aku skrang concentrate dulu la pakai tabita tu...tgk camne...pastu aku nak try cologen....almaklum laa dah diambang2 kertu kan hahahhhha

ieda said...

kalau bagus apa salahnya pakai dik
ok je .. janji berbaloi ngan duit yg dilaburkan ;)

|| NaFiRaa || said...

mahal x?? hehehehe..
nak cantek tapi berkira.. keh keh keh..

Zana Md Nordin said...

ewaaaahh
norafel dah dia eyrkkk
sama ler...
zana nie pun jenis bukan konsisten kalau makan or pakai sesuatu tu...tp bila tengok hasil org lagi....kemain bersemangat nak try memacam

Ruziawati Yusof said...

hi dear.. ap khabar? sblm ni jpa di twitter.. hr ni i dtg tgk blog u pula..

ct rahani said...

sy pun x konsisten jugak.. buat masa ni masih setia ngan safi rania gold.. :)

Marya Yusof said...

As salam Liely,

Patutlah comel je Marya tgk awak! Rupanya rajin membelai diri... Kita xde experience lah guna Norefal ( betul ke ejaan ni).... Kalau kat Msia mesti nak cuba gak ni... Samalah kita, susah betul nak kikis tabiat perabih $$$$$$ ni...huk3... :))

~aSHa~ said...

sama la kita jap pakai jap tak..ehehehhee org nak cantik kita pun nak...aahhahha sama sama....

aritu cuba jugakkkkk....

mia izzati said...

saya pun penah pakai produk ni..tapi biasa lah..kulit gajah..pakai apa pun tak jadi..sedihh




Related Posts with Thumbnails