Sunday, May 27, 2012

Skrin di 9: Hilangnya Doa Seorang Ibu


As Salam...


Mostly, ramai yg duk borak psl cerita ni..
ada yg post status komen crite ni best, meruntun jiwa la,
ada yg siap nanges lg.. ;-p
ekceli, mmg aku x tgk crite tu..

Disbbkn ramai yg ckp best & byk terselit pengajaran,
akupun dgn gigihnya mencarila... 





sesape yg blom tgk lg,
silalah tgk tp pastikan sekotak tisu disisi anda.. heeheee..







by: Leily

TERIMA KASIH SUDI SINGGAH SINI.. =D

7 Sila Komen Disini ♪♫♪:

cik dah faridah said...

sy pun sama aritu..x tgk pun kat umah..rata2 dok citer psl kesedihan citer tu..terus tgk ..meleleh airmata..mesej dr citer tu..mulut kena jaga..lidah kan tajam...

~aSHa~ said...

video ni khas satu episod terus abis ker? kena tgk time free nampaknye

HeNRieTTa JoSe said...

Rieta pown xtgk lg...jrg sgt tgk tv....jap g rietta p cr...thanks akk...

.:fyzz:. said...

iyer ke..nnti nk tgk la..kdng2 kisah gini bagi teladan pd kita..

...sWeeT uMi... said...

tak pernah lg tgk citer ni...ramai yg kata best ek...

Prettywrite said...

citer ni mmg best..tapi lawak pun ada..dengan adik beradik kedekut n dok ungkit2 tapi budak dok mintak sedekah dia bagi pulok..ngan anak2 yatim sumer tu..katanya doa anak yatim makbul..padahal doa mak tu lagi makbul..hehe..mmg sedih sangat part last tu

man said...

cerita paling beh sy tgk..heheheh




Related Posts with Thumbnails