Monday, June 11, 2012

Crocs- Off Season Clearance Sale


As Salam...



Ni salah 1 agenda tersirat aku ikut asben pi KL aritu.. ;-p
kalo nk ke KL, pastinyer aku akan check web ini dlu.. =)
biasalah.. peluang yg ada harus dimanfaatkn sebaiknya, khaannnn??

Sebenarnya, dh lama aku aim nk sarung crocs,
tapi $$ normal die mak aihh mahal jugoks, mcm $$ Teva,
aku prefer Teva lg sbb more to ranggi.. =)
salu gakla msk cucimata butik Crocs kat ECM tu, tp kuo ngan tangan 0 je..
sayang $$$ aihhh tgk rege die, heheh.. ;-p

kebetulan de off season clearance sale Crocs tu aku try le usha skali..
"kena pegi ni wlpn x beli ape², rasa x complete dh tau x pi.."
 hahaha, giler nyer mindsetkan...!!! 
dlm masa yg sama jenuh gakla aku & asben meng-gugel mane lokasinye,
Alhamdulillah, sampai je tanpa mkn buah langsat *sesat*.. ;-p

ok, iniler hasil rembatan saya..
berbaloi kena beratur dlu, berasak² pilih- memilih,
dhla msk dlm outlet kecek tunggu de yg kuo dlu, huh..
seb bek de yg berkenan, tp utk asben n Alya tadak yg berkenan di hati mereka..;-p

ni febret saya, terus pakai tauuu!
suke pattern die, esp. kt blkg tu..
aarghh... feeling remaja ghitewww...


belakang die sgt cun meh!!!
Lily Hello Kitty Flat, normal RM180


Carlisa Leopard Flat, normal RM249
aim Malindi, tapi tadak! 



all 2 pairs tu dpt rege RM100, berbalooooooiii² kan???
mmg kena beli genap utk dpt rege camtu.. =)) 
off season pun off season la, janji shantek lg.. 


b4 tu sempat rembat flat ini kat SOGO..
 ishhh.. nafsu - nafsu, 
padahal kaki ada sepasang aje.. ;-p


apepun a biggggg 10s utk asben yg layan napsu membeli aku ni..
mmg aiiii lap u lebih r.. ;-x
hapeee... masuk aje kete die ckp..
"awak duk diam², part awak dh abes.. giliran saya pulak!"

zaaaas, memandu terus ke Kepong,
arggghhh.. aku mmg dh familiar tempat ni..


huh, Kepong Tackles - syurga kaki pancing la konon..
huhuuh.. layan ajelah..
janji ape yg dihajati memasing tercapai..
 ^___________^







TERIMA KASIH SUDI SINGGAH SINI.. =D

20 Sila Komen Disini ♪♫♪:

salwana nordin @ che'wa said...

alahai cantiknya kasut2 kau :)

bila tengah sale tu wajib terjah dan wajib beli kan..ntah bila plak dpt merasanya :)

ni sempat ke pakai raya?

cantik....cantik...i like!!!!

Nurul Husna Mohd Hassan said...

comelnye kasut2 2... :)

lieyalatif said...

wahhh pandai ko yeak leily...awal2 dah survey heeheheheh.....cantik2 pilihan ko...suke aku tgk...lagi2 yg hello kitty tu...sweet sgt...santai2 gitu aku tgk.....

hahaahaha...tang turn en laki tu ko kene terima la yeak...habuan ko dah dpt....so die plak mencari habuan die heheehehehe

Alida Ali said...

Kat mana nak beli croc tu...cantik seh...

:: Mrs.Eady :: said...

cantik giler!!!

:: Riri-Fatieha ::~ said...

murah giler 2 pairs dpt rm100..

Kesuma Angsana said...

comel n mmg berbaloi beli tu!

Sue-Rya Qistina said...

cantik2 crocs! murah pulak tu kan :D

norhidana said...

wah2 sampai rembat 3ketul kasut kak... tp mmg murah la harga utk sale crocs tu... kalu tak mimpi lah nk dpt rm100 utk dua...

-Sara- said...

perghh gila murah! mmg berbaloi2! :)

HeNRieTTa JoSe said...

sweet jew kan....hehehe....

mama_umar_maryam said...

mmg tahan lame kasut crocs nih, hehehe, puas hati dpt 2psg rm100 jekan

♪ Azu ♫ said...

sedak sedak bos...

gee ryder said...

cantik2 la...brape after diskaun tu?

Cik Ecah said...

berbaloi baloi kan kak...
cantik jugak sepatu tu...hehhee

|| NaFiRaa || said...

murahnye~ 2 pasang dapat RM100 jek.. best..

oklah tuh kan~ 2 2 dapat ape yg dihajati.. baru adil~

ratusiput said...

mmg berbaloi sgt2 tu.cantik lak tu.kt jb ade tak sale camni?ratu dulu pun bli sale murah camni masa gi kl.kalau tak mmg tak jamahlah nk bli croc.

man said...

suami beli apa..hehehe

Rohani Hashim said...

waaa berbaloi baloi laa...

SURIA AMANDA said...

kedai pancing tu dekat ngan umah i...




Related Posts with Thumbnails