Friday, June 1, 2012

Kes Glitterati ditarik : Ini Jawapan Nuffnang


As Salam...


Rentetan isu Glitterati Ditarik aritu
Pusing kapla duk pikiq apekebenda pantang larang dh aku langgo..

lps tgk aje status bertukar,
akupn bertukar jd angry bird jugoks, eh tipula.. ;-p
akupn trus la anto tiket tanya apsal tarik blk status tu huh?
bunyik mcm gangsta plak kan? takla.. tipu lg..

sari pas tu, dorang pun reply la tiket aku tu,
ni yg die kata :-



huhu.. jawabnyer omputes, mak tanya bahasa melayu..
ssh plak nk translate nk phm..tp phm la sket², heheh

setau aku, tadela plak wat pertukaran layout b4 ni..
mebi koding nuffnang bertuko tu yg die trace gitu..
eh mebi gak psl new code ads Nuffnang tu, de check x?
korang dh tukar ker?

nantilah aku godek² smula kod HTML ni..
kena wat time releks, koding- koding bleh stress tau!
harap Nuffnang blh kembalikan la status aku tu..
plissss! .. =D









TERIMA KASIH SUDI SINGGAH SINI.. =D

12 Sila Komen Disini ♪♫♪:

Nad @ MamaZN said...

taktau plak pasal coding baru tu..
dah lama tak godek2 ;)

insya-Allah, pasni glitteri dtg balik..

ieda said...

alamak2 ... x pandai bab glitteri nie dik .. huhuh nanti tgk balik dik ;)

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said...

oh pulakkk..takkan tukor layout pon tabley? adehh

eima said...

aku tak godek HTML code nuffnang tu .. tatau la ...
hopefully diorg betulkan cepat

Rizki Pradana said...

Nice blog sobat.. postingan2nya juga sangat bagus, menarik dan bermanfaat sakali..:)

terus menulis menulis yaa..^_^

oia salam kenal
kalau berkenan silahkan mampir ke EPICENTRUM
folloback juga ya buat nambah temen sesama blogger,,tukeran link juga boleh,,makasih..^_^

|| NaFiRaa || said...

urrmmm.. pelik jugak~

Kella said...

salam singgah.. =)

Nurul Husna Mohd Hassan said...

saya baru je regist nuffnang, tak bape tau sangat.

mekasih singgah blog saya. saya jalan2 kat sini pulak =)

Qhaifa Nur said...

banyak lagi kena belajar ni..

norhidana said...

fenin jugak yek...

LYAfrina said...

oo..mknanya skarang kna ltk coding bru la ni.. lya x pnh check n x prasan plok

fieda said...

ooo..gitu ler pulok citenya..mcm2 nuff ni kan..tak boleh silap sikit...




Related Posts with Thumbnails