Friday, June 29, 2012

Pompuan Only : Libresse Pure Fresh


As Salam..




la ni, time dtg bulan.. sy gemo gune jenama Libresse. Ala, yg iklan die Yuna & Adibah Nor tu.. Kreatip tau iklan die, ai suke.. =D . Asben sedia maklum tp kureng arid sket kategori² yg ada, asal nama Libresse aje amek wlpn pantyliner time 'pengeluaran' banyak...


Terbaru ni, Libresse ada kuokn pad Libresse PureFresh Green Tea Odor Control yg mana Odor Less = bau yg kureng menyenangkn tu kureng. Kesegaran dpt dirasai sbb ianya dpt serap bau yang kurang enak sambil bebaskan aroma kesegaran teh hijau. Segar sepanjang hari, nk lg time duk opis 8jam tu.

nk dpt sample percuma, korang sume blh isi form die kat FB Libresse ni. Tp gambo kat bwh ni aku beli okeh! Nk tunggu sample kot lambat lg sbb br aje fill d form. Yang beli ni aku dpt free papersoap lg. Ternyata best wooo pad baru ni!... =D


kat SINI ada keterangan  lanjut psl Libresse ni!



sesambil tu, lehla try men game Odor Fighter ni. Berpeluang bolot sejumlah wang, who knows kannn???












TERIMA KASIH SUDI SINGGAH SINI.. =D

12 Sila Komen Disini ♪♫♪:

lieyalatif said...

aku penah dpt sample ni dulu leily...banyak ko sekali dapat heheeheheh.....

~Siti Hajar~ said...

ye la sy pn pnh dpt sample jgk, byk plk tu, tp sy setia dgn kotex...hehe

Sue-Rya Qistina said...

mmg best pakai libresse ni. nak try la dptkan sampel utk yg baru ni. thanks for sharing :D

salwana nordin @ che'wa said...

tak penah try lagi tp mcm best jugak ni..nnt nk pegi beli..eh..

Ena's Palace said...

sy mmg mggunakan jenama ni...mudah cuci n menampung...tp yg baru lom cuba...t leh try...

SURIA AMANDA said...

give me 5...i pun pakai ni la yang..selesa....

ieda said...

akk pun guna librease nie .. memang selesa dan murah pun yee ..
sukee ..
pantyliner dia lagi best .. yg baru nie x cuba layie .. ada juga tgk arituu .. nanti nak cube .. ;)

|| NaFiRaa || said...

suka jugak dengan guna libresse.. tapi still campur2 ngan produk kotexs.. hehehe

HeNRieTTa JoSe said...

wow...rmai dah org citer sal free gift dia....cam nk tukar jugak la...

fieda said...

sekarang ni dah jatuh hati dgn peroduk ni..mmg jatuh cinta terus..

mamalieyna said...

oooo ada yg baru eh..nnti nak usha2 la.. beli stok librese lama punya tu banyak sgt..so lmbt lg la nk tmbh stok pun..hehe~

Nurul Husna Mohd Hassan said...

saya baru cuba last month, siap de free paper soap lagi, leh bawak pg mana2 :)




Related Posts with Thumbnails