Wednesday, June 20, 2012

Testing Update Blog via Handphone

As Salam..
Testing, testing.. testing 123..
Org len dh maju kedepan, dh lama apdet blog guna bendalah ni..
Tp mak br aje terhegeh2 nk guna, oh no!
Apakn daya, x dapek den nk mengejo teknologi henpon yg kian canggih ni..
Ni pun ehsan en somi slps die tuko gadjet baru..
Cam biasa, yg oldies ni dicampak pd binila..
Huhu..  takpe, itukn rezeki.. =D

TERIMA KASIH SUDI SINGGAH SINI.. =D

22 Sila Komen Disini ♪♫♪:

lieyalatif said...

same la ngan aku wey....kebelakang jugak bab2 it ni eheheheeheh

alah tak cun la ko...pic takleh nak ubah..option pun terhad kan...tu pasal aku tak suke update tru henpon....gigih kumpul gambar transfer ke pc baru update heehehheeheh

eima said...

pas ni di mana2 leg blogging kan ...

gee ryder said...

saya tak maju2 gak lagi huhuhu

Sue-Rya Qistina said...

saya pernah update guna hp. tp malas sbb sgt leceh nak taip guna touch screen tu. serius leceh! baik guna lappy/pc je. senang dan mudah :D

Nurul Husna Mohd Hassan said...

saya tak maju lagi ni. hihi

ieda said...

ok lah liely .. canggih gak
akk nie x pernah punn update melalui hp sbb cap ayam aje ekekeke ;)

aanie said...

sy belum maju lagi.....
henfon pun blh guna utk call n sms je...huhu...

syawalsimpsons said...

menjadi...ok terbaik...ada kemajuan ni

salwana nordin @ che'wa said...

sama la saya pun..

bila si suami beli gadget baru, yg lama mmg campak ke bini je hhhuuu..

nasib kita tak kisah pun :)

Kesuma Angsana said...

nasib ade dari xde... terus follow u

cheqna said...

cheqna guna laptop je...huhuhuhu

Huda said...

huda sometimes je blogging gune phone :)

mia izzati said...

haa pehni..ada je idea terus update guna tepon hehe..lagi senang..

norhidana said...

hehehe... kire ok lah tu kak, dana ni lg lah still lg gune tepon biasa2 n tak penah update blog gune hp lansung

Cik Ecah said...

hahahah ecah lg la...xpernah hupdate guna hp kihkihkih.....

bunga_rose said...

takpe, lepas ni 24 jam bleh update blog, sebab dah mudah hhiihihi...

HeNRieTTa JoSe said...

ok la 2....bleh la on 24 jam...bila2 terasa nak hapdet ke BW kew...bleh jew...

|| NaFiRaa || said...

masa memula beli samsung S2 dulu ade gak try update pakai phone skali.. lepas tuh tak de dah.. tak kuasa!! hahahaha

Lelord said...

hehehhee xpe la wpun dh terkebelakang kan.

i pun kadang2 kaklau malas on lappy mmg tru phone je

mama_umar_maryam said...

hehehe,mmg klu blh zt malas nk gune phone nk apdet blog, suke skrin kecik, tp ngajo stdnt mobile computing,haaa,camno tu,hahaha

mama_umar_maryam said...

*x suke skrin kecik, klu pki tab pon xpuas nk hapdet,inikan hp,huhu

Erna said...

hehehe... ihsan dr suami ye..
saya x pnah plak try updet blog dgn hp, maklumla hp lama hehehe e71 lg... mmg giler lama la...
hp apa si mawi pakai? awak plak pakai apa?




Related Posts with Thumbnails