Monday, July 16, 2012

Makan² sebab dpt APC




As Salam..


ape punye tajuk daaa...

opismate sy ada 3 org yg dpt APC 2011 bebaru ni, so rakan sekerja ni tade kije lain selain mengepow mereka..
heheh, tadelah.. kite bg hint je dorang bersungguh nk buat..
kejayaan harusla dikongsikan.. =D

saya awal² lg opismate mitak tolong watkan Fruit Punch yg mendapat permintaan hebat jamuan raya 2011.. =)
kire terrer gakla saya kan, ade gak yg speciality  nya.. =D
bersungguh kemain siap dr malam lg duk masak air gula, potong² kiub buah²an..


menu yg lain² mereka yg dpt APC ler sponsor,
ada tapai, tp tak wape ori sbb letak dlm bekas plastik aje, nasi minyak + ayam berempah,
kek + kue² sampingan..
wlpn tak berapa nk mewah makanannyer, ok la..
janji dpt makan free.. hehehe.. =D








TERIMA KASIH SUDI SINGGAH SINI.. =D

19 Sila Komen Disini ♪♫♪:

lieyalatif said...

weyyy kire meriah la ni hah.....bagus korang...semoga bertambah rezeki penyumbang2 jamuan tu....

beb mmg menggiurkan fruit punch ko...ni kalo bulan puase ko tepek pic gini ni mauuu pengsan sampai magrib dibuatnye aku heheeheheheh

syawalsimpsons said...

meriahnyer....sedap la...nak sikit

Nieyl said...

wah!best nyer...kat opis nieyl pun buat gak...tapi kite makan kat luar...:)

lia said...

wallaaaa tapai... wpon x ori, tp asal nama tapai, da wat ku terngiur he3

~aSHa~ said...

sini pun buat gitu..sape dpt apc...share2 duit...buat makan2 skit

Huda said...

sedap2 makanannye :)

~Siti Hajar~ said...

Bestnyer bt makan ramai2, sure meriah kan..

Tahniah utk kwn2 mu yg dpt APC tu..

ira_kecik said...

sedap jer makanan2 tu..... fruit punch tu pon sgt2 la menarik perhatian..... :)

mama_umar_maryam said...

mmg menggiurkan fruit punch tu!!

chichi said...

sedapnyee air tu...ahhhh..terliur..
apa2 pon tahniah ye dapat apc..

mia izzati said...

fruit punch tu guna air sirap ke???hehe nak resepi !!

MrS. F!zA said...

Fruit punch tu nmpk menarik..hihi

Tkmewah pon takpa janji dap at Makan free

SURIA AMANDA said...

hari ni my opis buat makan2 last sebelum bulan posa...huhu...banyak gila masakan...x tau nak makan yg mana..

salwana nordin @ che'wa said...

kalo kita tolong makan aje hhhhaaaa..meriahnya makanan :)

Nad @ MamaZN said...

ooOo, kak eily buat ke tu?
patut dr jauh cam menarik je,hihi
mesti sedap tu =p

Alin Marlini said...

menyelerakan jek air tu

aimaniman said...

kat sekolah akak yg dapat apc biasanya tempah kat kantin buat jamuan...sonang

Nana said...

mest sedap gile frut punch ko
klw tak xkan orang rikuest kan hehe

Mrs. Norrie said...

tahniah dpt APC




Related Posts with Thumbnails