Wednesday, July 11, 2012

WW #14 : Ohsem Impiana Resort Cherating


As Salam..
















Mmg ohsem,
highly recommended  okeh!!!




TERIMA KASIH SUDI SINGGAH SINI.. =D

28 Sila Komen Disini ♪♫♪:

lieyalatif said...

mmg nampak best la beb!! suasane aman damai gitu.....pool die pun menarik...budak2 hepi la ni kalo dpt nieh....

HeNRieTTa JoSe said...

ada rezki nak pergi bercuti cherating...blom pernah smpai lagi nie...

mama_umar_maryam said...

dari gmbr mmg nmpk ohsem nye..kitorg aritu stay kt holiday ville cherationg hotel lame kan..nnt kenduri adek zt taon dpn nk try situ plak lah ;)

|| NaFiRaa || said...

bestnyer~

nn lylyn said...

ape lg yg ade kt sane? sy mcm tgh servey2 nak cri tmpt honeymoon lepas kawen nanti =)

norhidana said...

bestnyer... bile lah nk gi jln2 lagi

SURIA AMANDA said...

wah...kena masukkan dalam wish list ni...

Prettywrite said...

footwash siap air bunga lg ek..fresh kaki gitu..:)

Nad @ MamaZN said...

waaaaaa
sgt menarik!
rasa teruja plak..
tk penah lg gi cuti2 belah2 cherating sana...

Nurul Husna Mohd Hassan said...

saya kat kuantan ni pun, tak pegi lagi cherating. hihi

MamaEma said...

memang cantik..gambar yang diambil pun cantik

ct rahani said...

nice.. beshnya klu dpt ke sinikan.. huhu..

munna said...

cantik..... selalunya klu ke cherating balik hari je...tak pernah check in mana2....

mummycda said...

leily....hhhmmm dah lama teringin nak ke cherating....ntah bila la ada rezki....ida suka foot wash tu nampak tradisional la.....hihihi

...sWeeT uMi... said...

Menarik...damai je rasa...Berkenan gk ngan foot wash tu (^_^)

eB said...

nmpk best la... i lioke :)

~Siti Hajar~ said...

nmpk menarik...sy pnh p cerating tp xingat dah la dok mana, seingat sy chalet yg sy dok tu ada private pool, best!

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam..cma singgah cni..
cantiknye...x penah lago bermlm kat hotel @ tempat2 mcm ni.huhu..cuci mate je la dulu...huk3..

salam kenal jgk..terima kasih singgah blog cma..
keep in touch~ :)

Mama Gee said...

dah lama teringin nk pi cherating ni....tapi lum berkesampaian lg....huhu

Nadiah Sidek said...

saya pergi cherating masa kecil je dulu. belum sekolah pun lagi kalau tak silap. lepas tu tak terpergi pula

Wanieys said...

nampak menarik jer..kena plan lepas ni g sana hihihi

Izan Ishak said...

blm pernah sampai cherating lagi ni... sangat2 menarik nih!

eynda said...

Rindunyer tempat ni... dah 2-3 kali bercuti kat impiana...paling best so far di cherating :-)

Huda said...

masa duk paka dulu selalu ulang alikcherating ni..tp xpernahlg stay sbb dekat je ngn umah kan..

MrS. F!zA said...

Menariknya..edit pon ala2 zamn dulu2

Lily@MamaZaraZareef said...

Impiana memang sgt cantik..suka kawasan die..+ bilik die pon best giler lain dari yg lain..agak klasik gitu..pnh dtg hanimun cni masa tahun 2007..=p

Kesuma Angsana said...

pernah pg but x stay kat sini... ok ye tempat dia! leh cuba lah len kali.. hehe

Cho Zila said...

bestkan.. mestilerkan tengokler berapa bintang lak... akak pernah tinggal kat holiday villa... best gak...




Related Posts with Thumbnails