Thursday, August 2, 2012

Concept Store/ Kiosk Tudung AidiJuma di Kuantan!!


As salam...



Yipyiphoooorey,
Store/ Kiosk Tudung AidiJuma dah ada kat Kuantan!
asben mesti mengeluh ni, heheh..
dh x pyh nk kena turun KL- Central Market nk soping tudung Aidijuma nih!
sukeee... =)

Lokasi kiosk tudung Aidijuma ni kat Megamall Kuantan,
1st floor, berhadapan ngan kedai CD, ala kat Guardian tu..
baru aje bukak situ, dlm 3 minggu gitu ler..
rasanya dlm facebook Aidijuma tak update lg kiosk ni..

Last saturday pegila hamba Allah ni ngan asben, berdua aje tauu..
Alya kena tinggal umah kakak sy, tipu sunat nk beki keter..
hahah, tapela tipu sunat jgn keter btoi² wat hal sudahla..
bajet mau cari tudung baru Aidijuma yang bawal 205 tu,
tp stok kureng tp bawal 204 banyak gakla..
tp rembat jugakla selai, yg bawal biasa aje..
alang² dh sampai kan... hehehhe




ni curik amek gambo mek ja bergambo dpn kiosk Aj megamall kuantan,
mintak halal mek ja neh..
die la yg post status kt fb psl kiosk kt kuantan ni,
terus buat aku taleh duk diam.. hahahah




TERIMA KASIH SUDI SINGGAH SINI.. =D

19 Sila Komen Disini ♪♫♪:

Zue AnnaLeeya said...

olohhhh... sukernya dier...
kerekla turung kuatang kekgi ork??? hehehe

MRS. K said...

baru pegi smlam kat the curve punye.. huhu

fieda said...

ooo ye ke dah ada kat sana..balik ktn nanti boleh la gi ..harga murah tak..?

mama_umar_maryam said...

;)..baru pagi td tgk fb AJ hehehe

lia said...

ni ada la bertudung sakan raya ni dgn AJ ni je3

mummycda said...

syokla dah buka kiosk dekat ngan Leily....mesti sambuntan hangat tambah2 nak raya...hihi

Suraya Baharun said...

su ingat tahun ni pun nak beraya ngan tudung adijuma...:)..senang la ye...tak yah turun kl lagi..

Prettywrite said...

ramaila pkat serbu pasnih..:)

~Siti Hajar~ said...

Ni dah kira tlg promote dah ni, kn mtk komisyen kt Aj..hehe

Sy dah pangkah tdg bawal psl malas iron...hikhihik

Kak Izan said...

:D.. selamat bershopping la gitu.. :)

e!ya said...

buleh laa shopping tdg raya nnt;)

Cikgu Ma said...

dah standby awal2 lagi baju n tudung raya .. =)

ieda said...

oh dah ada kiosk di ktn ye ..
wahhhh2 ... seronok nie
leh lah skodeng :)

HeNRieTTa JoSe said...

bestnye...rietta pown tingin nak cr utk raya...

norhidana said...

wah2 pasni dpt lah tudung aidijuma banyak2 ek... dana nih tak penah try pun tudung aidijuma or bawal skrg nih... muke tak lawo lah lg2 kalu pakai spek

|| NaFiRaa || said...

cepat dan pantas yer.. terus terjah.. kekeke

Erna said...

heeh... saya ada lalu kat kiosk ni last week, tp saya mmg x pakai bawal so x de la nak menyinggah bagai hehehe... saya lebih minat shawl lg..
minat btul awak dgn bawal ye..

Erna said...

re: cala qisya cun gak pakaian diorang tp mostly mcm seswai utk remaja je...heheh tp ada gak yg ok, cuma yg saya kenanla selalu sold out, x berpeluang beli dr diorang..

mariam aziz said...

Salam..jika nak jual tudung2 lama aidijuma wassap 0196502318




Related Posts with Thumbnails