Wednesday, August 15, 2012

Drama Masihkan Ada Ramadhan | Astro Prima


As Salam...


sumpah sedey layan cerita Masihkah Ada Ramadhan kat astro ni..
crite cakap orang teghanung.. =D
mmg banyak sgt nasihat & teladan dr crite ni..

terima kasih pd admin yg upload dlm youtube!



Masihkah Ada Ramadhan Episod 1




Masihkah Ada Ramadhan Episod 2




Masihkah Ada Ramadhan Episod 3


Masihkah Ada Ramadhan Episod 4 (episod akhir)





nanges sorang² diri .. ;-((  
mane yg lom tgk tu.. tgk la sambil tu sediakan tisu kt tepi..

 - bilikujianbijibenih-





TERIMA KASIH SUDI SINGGAH SINI.. =D

16 Sila Komen Disini ♪♫♪:

Kesuma Angsana said...

best ye cite ni, KA x sempat nak follow lah

cik dah faridah said...

episod 4 tak tgk lagi.....zali mati..sian gayah...tapi alhamdulillah adik bradik balik jenguk mak ayah

cheqna said...

memang sedap.....

Saleha said...

tambah sedap sebab guna dialek teghanung kiter :)

-Sara- said...

kite bru tgk mareng..mmg sedap ah sbb ckp teganung kite kang! ehehe

*selamat hari raya! dok sabo nk lik ganung! hehe

norhidana said...

dana pun suke nengok cite nih kak, b4 this setiap isnin kul10 kt astro prima tp isnin aritu dh last... ni ulangan dia tiap ptg kul5 kt astro prima...

dana ikut cite ni dr episod ke2, terus jth cinta... dana suke tgk cite yg ada bahasa dialek gini... kalu selasa lak kul10 kt prima ada `keluarga iskandar` psl org johor... hehhehe

HeNRieTTa JoSe said...

Mmg empat episode jew kew! Mls nk godek youtube dah..nk godek sni jew trus....

Suraya Baharun said...

tak sempat nak tengok..best ye??bleh la layan rehat kang...

lia said...

sejujurnyer, mmg x akan tgk cter yg sedey2 sbb kaki nanges, nnt x ley berenti nanges he3

mummycda said...

citer astro yer...huhuhu umah ida tak de la...tapi bole tgok kat you tube kan...nak tgok la...

:: Mrs.Eady :: said...

ramai ckp best nih...

Fieza79 said...

mcm best je kan citer ni..ada gak tertengok sekali..ckp tengganu tu yg best tu..suka dgr..hehee..

~ yus ~ said...

tak sempat nak follow, tp semalam ada tertengok kejap...

lieyalatif said...

aku tak tgk pun ko...tapi nanti aku try cari...kat youtube sure ade kan....


** selamat hari raye maaf zahir dan batin buat leily sekeluarga....semoga lebaran kali ini lebih bermakna dan diberkatiNYA....

syiela said...

tak sempat nak tengok.. tapi mcm best je kan

mama_umar_maryam said...

alamak..bab readykan tisu yg lemah nih,huhu




Related Posts with Thumbnails