Wednesday, October 31, 2012

Bedak Arab: Kokuryu Super Summer Cake

[sticky post]


As Salam...


Meh rapat sini nk promo sket.. =)

Bedak Arab Murah!!!
[Kokuryu Super Summer Cake]




tau tak Bedak Arab Kokuryu Super Summer Cake ni?
hot product skrg ni, mcm goreng cempedak panas.. hahah..


Keistimewaan Kokuryu Super Summer Cake ( Bedak Arab):
♥ 3 in 1 moisturizer , foundation, powder
♥ Tahan selama 8 jam
♥ Halal - Boleh diguna ketika solat
♥ Sgt bagus bila berpeluh (bertambah cantik), dan tidak lekat pada tisu
♥ Mengecutkan jerawat bg yg berjerawat
♥ Melembut dan menggebukan muka
♥ Disertakan bersama sponge yang lembut dan sedap dipakai 


Cara Guna :-
Basahkan span & sapukan kat bedak tu & terus pakai.

Berat :- 
50g (tahan sampai 3 bulan bergantung pd pemakaian)


Pilihan Warna :-
1. Cherry =  Untuk Kulit Cerah
2. Orange Blush = Untuk Kulit Sederhana Cerah *sy guna yg ni*
3. Russet = Untuk Kulit Sederhana/ Natural
4. Amber Rose = Untuk Kulit Sederhana Gelap/Natural
5. Summer Tan = Untuk Kulit Sawo Matang/Gelap
6. Jade = Sebagai Concealer



 
 
ni antara testimoni/ feedback bedak arab dr kastemer saya.
majoriti sume yg positif oke!.. =D
nak lg yg ckp leh kecutkan jerawat, terbukti!!!!
sy pun sama, jerawat period alhamdulillah surut aje..



ada lg, tp malas ler nk printscreen.. ;-p



amacam... mau cuba????.. =D

memana yg berminat, leh PM saya, kategori murah dipasaran...
atau PM direct kat FB saya,
----------> leilylaily  <-------
emel : ummileily@gmail. com
sms/ wassap : 019 997 1011

area kuala terengganu/ ajil/ kemaman  blh antar by hand.. =)

cepatttt, stok terhad!





TERIMA KASIH SUDI SINGGAH SINI.. =D

44 Sila Komen Disini ♪♫♪:

rieda_ffya said...

mahal x?

syiela said...

saya da mng contest dapat bedak ni.. tak sabar nak mencuba nanti :)

NzA said...

menarik!!!! nnti akak pm kt FB ye...

MamaEma said...

ramai yg cakap best pakai bedak ni..

Anonymous said...

as salam, nak tanya masih pakai sf beauty lg ke sbb tgk kulit cantik la.

Anonymous said...

as salam, nak tanya masih pakai sf beauty lg ke sbb tgk kulit cantik la.

lieyalatif said...

wahhhhhhhhhhh tergode mak bace testi2 yg ade tauuu...pakkal jek bedak simply siti baru rembat, kalo tak leh gak i cube youuuu .....

eima said...

brape ni harag nape tak review sekali..heheh

SURIA AMANDA said...

review harga sekali...mcm mana nak beli...berminat ni..

mama_umar_maryam said...

wahhh..byk kali bc iklan bedak arab nih..kot2 nk try i roger k ;)

Nur a.k.a admansyah said...

Larrr.... tak bgtaw pun rege-nya? MLM ker ni dik?

mekchu said...

nama bedak tu mcm bedak korea je.. hehehe.. ooo patut lah putih melepak :)

sue zainun said...

penah dengar jugak pasal bedak arab nih..berapa satu?

nuyui a.k.a miss YUI said...

cam besh.. brape rm kak ni?

Anonymous said...

blh tahu x..bedak dr keluaran dr mana?? yg sy pernah bc..cuma 2 jenis kalau yg dr yaman..yg ni dr mana?? tq

fieda said...

cam best plk bedak ni..

::NureeN:: said...

bisness baru kerr?? moga success

:: Mrs.Eady :: said...

mcm nak cubaaaa je!

sue zainun said...

su add Leily ye kat FB..
mcm nak cuba hehe..

muslimkidsshop said...

Hello! Educate your kids with our islamic learning tools... it's fun and cute!

Http://muslimkidsshop.blogspot.com

Zakiah said...

macam best je..elok ke?berapa pula harganya??nak try lah kalau memang bagus..nanti saya pm..follow la pula blog saya nie..http://luahancinta-atul.blogspot.com/..thx:)

Arina Shamsul said...

Tengah tertarik ni :) tapi,kena fikir dulu,sebab kulit muka saya sangat sensitf dengan kosmetik baru nak cuba :)

NoEn said...

mcm best jer bedak ni..how much?

singgah sini masa cari info pasal tudung alya sarah...between salam kenal ;)

NM02 said...

kawe add mu kat pesbuk skang!

Cikgu Ma said...

boleh jadi lawa macam arab tak? hehe..gurau jerr...

memang x penah pakai lagi bedak nih

Huda said...

Nak tryla :) nnti pm huda kat fb ye :)

wa said...

ooo...belum pernah try lagi bedak ni..:) nanti boleh cuba..

nida husna said...

berapa ea harga bedak ni? mcm best jugak =)

JaSSNaNi said...

mcm best je bedak ni..
bape rm ek?

cikeyrah said...

bape rm nie sis ? btw saya dah follow sis ;)

cik azLyzah⊙.☉ said...

Bape harge..Cik nak try jugak lah^^

zainul zaki said...

thanx add d twiter,,trus cari blog n sy follow :D

Deq's Qienz said...

Salam kenal kak :-)

cerita best said...

cerita pakjoe datang terjah di blog nie... 4 c joe bg dekat blog nie cute,cun,comel,cantik niceeeeeee entry ..terjah sini sama k ada mcm2 tip tuto pakjoe nk kongsi dgn tuan blog..lg 1 klo tuan blog bg komen dekat blog pakjoe sekali pakjoe kn bls blk komen dekat blog..chat box pakjoe tidak dikira nie,http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/2011/12/korang-semua-jomlah-join-this-group.html

fatimah zaharah said...

hai..dpatkan bedak arab dari sy dngan harga hanya rm 50
col..0132643039 or imel fatimah_zaharah88@yahoo.com

Suteki Kaftan said...

Rm50 ke?camne nak tau warna ape yg sesuai dgn kulit kite? nak beli tp takot kaler tak ngam plak

Suteki Kaftan said...

Rm50 ke?camne nak tau warna ape yg sesuai dgn kulit kite? nak beli tp takot kaler tak ngam plak

Belinda Adzmi Ibu Ilhamny said...

brp satu nih..??

e!ya said...

nak try laa da lagi ker?

mah said...

slm. tq tuan umah..bedak dah try. mmg gebu le muka. perasan lawo la plak.hehehe. sume bedak lain sy dah kasi org lain. puas ati.

family nik said...

as salam..sya juga ad menjual bedak arab ni..jika berminat boleh ke page sya http://www.facebook.com/pages/MamaS-biz/499862273391872?ref=hl @ boleh ke blogshop sya belognik.blogspot.com

family nik said...

sis sya dah follow sis..mtk sis follow sya juga..thanks

.::: Princess MOMOY :::. said...

momoy pakai bedak ni tapi nampak gelap pada kulit momoy.
boleh suggest warna apa?
oh. before ni guna yang warna russet tu. tq sis

cy said...

sya dah guna bedak arab ni best sgt2 ...tp x sesuai la wrna dgn kulit sye.. warna russet tu mcm terlalu putih n pinkish fr me.. sy nk let go bedak ni sy beli rm75 sekali dgn span. br je guna sekli..sy nak let go jual rm55 jer blh runding lagi.. spe berminat msg 017-9010882 area klntn




Related Posts with Thumbnails