Monday, September 24, 2012

jom register Nuffnangx


As salam..


Dh tengok aplikasi baru nuffnang - Nuffnangx
ala, iklan yg de berlegar² kat blog kite skrg ni, hrp masyuk la blh jd BE.. =) [pleaseeee!!!]




saya dh register td, ntahla.. masih blur² lalat ghiteww..
blom explore lg ape penggunaannya bendalah ni..
gayanyer cam networkedBlogs aje..




sume tutorial psl nk register r nk sign up Nuffnangx ni ada kat situ..
(i) Tutorial/ Cara register blog di Nuffnangx


sesape yg tau kekdahnyer Nuffnangx ni kongsi²la cerite yer.. =)




TERIMA KASIH SUDI SINGGAH SINI.. =D

11 Sila Komen Disini ♪♫♪:

ieda said...

alamak2 .. nanti nak try ..
nie nak ke hsp amik ayah akk dulu ;)

Erna said...

hmm.. yg nuffnang pun saya masih x lepas, ni ada plak nuffnang x...

ieda said...

ps ; dikk bedak tuuu macam mana nak dpt ;)

rieda_ffya said...

x pnh register pon..

Nana said...

ko tak paham
aku lg xpaham hahaa
nnt nak study dlu

Gadis Kampung said...

baru daftar ye..best tau join nuffnang nie..GK dah lama join lahmdulilah duit nuffnang dh 3kali GK makan..yang terkini tak cash out lagi nak tunggu genap seribu dulu...

Fieza79 said...

bnda baru plk..haihh ketinggalan ni..best ke..masyukk jgk ke mcm mna hehee...

Dilla Ady said...

nuffnang skang ni pun ai tak pandai pakai tau...ni pulak yg baru ni...huhuhu

lieyalatif said...

kire ko advance la leily...aku ni haram tak tau ape pun...iklan nuffnang pun yg setup blog aku buat kan....hahaahahah

mmg aku buta IT kan....

mekchu said...

dah register jugak.. dan masukkan blog sendiri aje dlm tu.. hahaha.. x smpat nak explore lagi..

MarNan Boutique said...

dah reg lama dah tp tak tau guna ekekee




Related Posts with Thumbnails