Thursday, September 13, 2012

Pertama kali berlaga pipi dgn blogger


As Salam...



Inilah pestime aku dating ngan blogger/ kwn alam maya yg selama ni duk tgk gambo r chat tru fb ajer. Kemain berdebo tau ngalahkan nk gi interview, bimbang gak weh aku ni bknla jenis mesra alam sgt. Wanna treat her as well okeh. Hahah, Alhamdulillah.. blogger tersohor yg aku nk jumpe tu easy-going je, sape lagi kalo tak Amy- Mama Tisya yg bebaru ni dtg ke Ghanu kite. Dr dulu lg plan nk jumpe tp lom kesempatan, ritu kat MAHA 2010 tp aku kena kansel pi last minit plak.

Diskas lebihkureng, tetamu berhajat nk ngetest sotong seafood celup tepung yg femes di area kuala terengganu ni, rasanya tepatla kalo ke Pantai Teluk Ketapang. Alhamdulillah, rezeki org jauh nk rasa aneka seafood celup tepung berjaya sbb de lg kedai bukak wlpn sampai dlm kul 6.30 ptg dh.


gambar dr. fesbuk Amy, mintak halal yer.. ;-p


Eh, camane la aku ni kate blogger tp kamera leh tertinggal, lupe nk bawak plak. Padahal henpon kire canggih de kamera pun leh lupe nk snap. Adess, gabra seh. Ngan lorat si Alya lg wat pangai , tu ler tertido dlm keter dh sampai sentap plak ajak mommie pi seberang jln. Ingat nk pi pantai, rupenye nk beli nugget. Seb bek aku tak babap.. -p

Sudahnyer tade gambar kenangan aku ngan Amy dlm simpanan kamera/ hp ku.. Korang pakat tengok gambar nakal kite kat blog Amy la yer. a to z nnti die crite. heheh,.. =D. Kemain pyh woo nk pose, tau ajelah anakku itu suke sgt spoiled gambo..

Tak sabo rasenya nk tgk gambo aku ngan Amy. =)



TERIMA KASIH SUDI SINGGAH SINI.. =D

15 Sila Komen Disini ♪♫♪:

Sidratul Muntaha said...

mmg best klu jumpa blogegr..
btw
selamat hari raya..
belum beraya lagi kita ye

cik dah faridah said...


syokkan leh jupe kawan alam maya...mesti riuh cam dah kenal lama



heheh kiter yg dok 1 negeri pun x pernah jupe lg kan..kan....

syiela said...

bestnya dapat jumpa rakan blogger :)

mama tisya said...

tq leily sudi jmpa and blanje mkn..rezeki org kl dpt merasa segala celop tepung...hehhe...entry tgu la nanti

fieda said...

ala..takdok gambor ke..seronok dpt jumpe..

eima said...

syoknye dpt jumpe..... sape banjer mkn ni

Nur a.k.a admansyah said...

Awk dok Ganu pun dh jumpe.... I yg mmg X jauh ni punnnn x berlaga pipi lagi. huhu

Kalo jumpe mcm speechless kn? hihihi...faham2...

Nad @ MamaZN said...

saya pun teringin nak jumpe kak leily ni ;)

next time turn saya plak ek ;)

norhidana said...

bestnyer dpt jmpa kwn blogger... lyn lak ikan celup n sebagainyer celup mmg best....

...sWeeT uMi... said...

Best nya dapat jumpa di alam realiti, tapi kalu situasi ni jd kat umi pun mmg gabra gak kot...sbb pemalu orgnya hehehehe

mama_umar_maryam said...

aritu g gnau mmg siyes xterigt nk roger sape2,huhu

|| NaFiRaa || said...

sonokkan kalo dapat jumpe kawan2 blog.. meriah jek dunia blogging nih~

syawalsimpsons said...

bestnyer dapat laga PP ngan amam tisya ni....bila turn sue pulok ni

Kesuma Angsana said...

mesti seronokkan

Dilla Ady said...

rindunye nk makan makanan goreng2 celup tepung kt ganuuuuuu!!!!




Related Posts with Thumbnails