Tuesday, September 18, 2012

Sambutan Raya Opis & Majlis Persaraan Pegawai


As Salam..


Events lbhkureng sama ngan thn lepas nyer raya, tp kali ni 2 in 1. Skali ngan persaraan opismate, Kak Hasnah yg berpencen pilihan 56 thn. Biasala, cut-cost nyer bajet, sape yg berkemampuan lehla sponsor memana patut, menambah lg menu yg ada.. hehehehe

: harusla muke tuan tanah enterframe dlu :

aku cam biasa, kebolehan aku msh sama : Triffle! Tataw la sedap ke tak, dh direquest tu kire sedapla khan.. hahahha.. Kali ni buat triffle peach + koktel nenas, laici & nata de coco. Hohoho, yg tu licin kejap aje nk lg cuaca panas ritu. Aku senri x sempat nk rasa. Menu lain byk jugak, mcm² ado.. nasi dagang, laksa penang, sate, ayam bakar, puding laici, serunding daging + ketupat, fuh.. manyak lg la.. =)

 : with Cik Nita & kak Nah :
 
 : with kak Nah, niler gambar full baju raya lastminit daku thn 2012 :


Wlpn majlis berlangsung lewat sgt gara² Hj berucap agak lama, Alhamdulillah semua tetamu dpt menikmati hidangan yg ada. Byk gak tak abes nk lg ayam bakar sbb dh sejuk dh.. huhuh. Seb bekla kat opis aku ni ramai ahli kabinet Bersih Licin 4.0 sekali bungkus abes semua daa.. =D







cam biasa, inovasi tempat bakar sate 2012 :-



sedey jugak Kak Nah dh bersara, bg aku dielah kat stesen ni plg komited kije. Bab padi dielah otai. Aritu skali adelah sekawan kuba [kerbau] terlepas masuk mkn padi petak pemerhatian die, pelagi menangis la hamba Allah tu. Lahai.. kesian pun ade. Tadelah ustazah  yg mengajar aku tajwid time rehat tengahari.. ;-((








TERIMA KASIH SUDI SINGGAH SINI.. =D

16 Sila Komen Disini ♪♫♪:

HeNRieTTa JoSe said...

Bestnye bab makan makan reramai...siao bkar bkar...tp sedey nk bpisah...

Ryn said...

byk nye makanan..mmg kyg la yer...:)

Kak Izan said...

meriah tu.. :D

Nur a.k.a admansyah said...

Jap, akk nk tanye nie.... ko ker yg plg mude jelite? Sbb per, asyik2 majlis bersara jer yg kome celebrate?

Best kan mkn FREE??? I LIKE..

Kesuma Angsana said...

meriah2!

|| NaFiRaa || said...

meriahnya majlis makan2..
sedap nampak sate2 yg sedang di bakar itu~

Hilmirda Daud said...

Meriahnya, byknya mknan... saya suke, saya suke.

norhidana said...

aktiviti kt opis paling best op corse lah kalu ada mkn2... hehehhe
nampak lain lah akak ngn selendang gitu, cam anak2 dara gitu

mama_umar_maryam said...

best sbb blh buat kt luar..hehehe,slmt bersara utk kakak opis ;)

lieyalatif said...

sangat2 meriah kooo...siap ade bakar membakar lagi....kalo kat opis aku takde laaa....kire untung la tempat ko.....lagi syok kalo makan2 gini..freshh jek dpt mkn sate n bbq....

LYAfrina said...

seronok kalo buat luar drp banguann ofis ni.. meriah sikit kan.. last year pon kt sinikan..tp leily pkai bju ijau kalo x silap

mamalieyna said...

bab makan mmg best..hehe~

seronok kerja gov. for sure tunggu umur bersara baru bersara kan..kalau private, penat lah..malas lah.. belum umur bersara, dh berkira2 nak bersara..hee~

mamalieyna said...

bab makan mmg best..hehe~

seronok kerja gov. for sure tunggu umur bersara baru bersara kan..kalau private, penat lah..malas lah.. belum umur bersara, dh berkira2 nak bersara..hee~

eima said...

pic last tu besh ade BBQ ..... hehehe
syok kan bila ade jamuan cam ni

Dilla Ady said...

tak suke bile bab berpisah camni..sedey!

mamaRIFQY said...

bab makan ramai2 macam ni la part yang paling beshhh kan !!




Related Posts with Thumbnails