Friday, September 14, 2012

singgah sebentar di Pantai Teluk Bidara, Dungun..


As Salam..


giler kentang lamanyer gambo ni ku peram.. =p. Gambo² ni time pegi kenduri kawen bff- Azura dlu. Hahaha.. kwn tu pun dh beranakpinak, aku br nk publish post.. =)

ape blh buat, terimalah seadanya. Dh tuan blog ini terlalu ghajen.. ;-). Apepun layan ajela pd mereka yg blom singgah sini tu, blhla cuci mata. Tetiba rasa nk publish gambo kite sana gak, ritu tengok Zura- Nafiraa ade picnic situ.. heheh

frankly speaking, seswai utk mereka yg ada dslr tuk asah skill mereka. Sgt shantek view pantai ini tau, kalo outdoor wedding photog. cun ler. Tp aku tak sure bahaya tak mandi kat sini. Tapi dinasihatkan, berhati- hatilah yer. bimbang gak, malang ni takde bau.. 

view yg cantik tp aku x pandai amek, kamera cap ayam 3 branak aje ekpom.. ;-p





cap anak & bapak =D 




last, kami .. =D



Kuat sungguh lakonan si Alya - buat² tido.. ;-p








TERIMA KASIH SUDI SINGGAH SINI.. =D

18 Sila Komen Disini ♪♫♪:

Sue-Rya Qistina said...

sis, cantik2 lah gambar yg awak ambil ni. view nya sgt fresh dan menarik. amik dari angle yg sgt ok :)

Kakzakie said...

Tersangatlah cantik. T'ganu memang banyak tempat cantik-cantik utk dikunjungi.

Kesuma Angsana said...

cantiknyer kat sini ye

lia said...

Lawoooo nyer...

Rasa x pernah tau pantai ni... Boler terjah klu blk kg nnt

Nad @ MamaZN said...

cantek sgt pantai ni
amik gune kamera apa2pun takpe kot
sbb mmg dah cantek hehe

HeNRieTTa JoSe said...

chnteknye...xpernah lagi rietta smpai sna...bestnye klu dapat jejakan kaki...

|| NaFiRaa || said...

hari tu kami gi piknik kat hujung pantai tuh.. rasanye selamat untuk mandi kat hujung sana sebab banyak batu yang boleh melemahkan kekuatan ombak.. kekeke

Dilla Ady said...

sweet, chumels, suke!

mamavogue said...

tak penah teroka lg terengganu ni. dulu pegi pun sampai kemaman je.
cantek nyer pantai..!

nida husna said...

tempat ni sgt cantiik kan...

nida husna said...

tempat ni sgt cantiik kan...

ieda said...

memang cantik tempat nie ..
hurmm bilalahh nak sampai ..

ps ; dik nak ke sempurna bila ?? nanti calling2 akk tau ;)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Cantiknye tempat ni..mendamaikan...

e!ya said...

view n pic yg cantik
bl nk sampai sini ntah..
klu hbnd dpt posting sana merase la kot hehehee

ibu MZW @ farah idayu said...

cantik pantai nih kan..dekat dah ngan umah pok sedara suami..umah dia area imtiaz nu..hehe..ade rezeki leh jupe ye dok??

♪ Azu ♫ said...

AimySofea umor 4 bulan doh...campur aniversery dah setahun.... lamemane doh peram gambo :P

wahida said...

cantiknya...tenang je kan...

rieda_ffya said...

walau lama terperam...view dia masih cantik kan...




Related Posts with Thumbnails