Saturday, September 8, 2012

Drama Bersiri : Trilogi Cinta 2


As Salam..





Malam td secara x sengaja tertengok drama bersiri : Trilogi Cinta 2.
rupenyer ade sambungan dr Trilogi Cinta musim pertama yg pernah aku ikuti dlu..
dh episod 2, rupenyer terlepas 1 episod.. ;-p
nvmind, 1 je terlepas.. nx episod pastikan ade kt depan tv.. hahah
kemain lg penangan nk tgk penangan cinta Razif vs Norjinah..





Nampak pd trailer Trilogi Cinta 2 ni tak kureng hebatnya..
Seha pun dh lahirkn anak Shahrul, tgh konflik ngan Badrul..
lahai.. baik sungguh budak Bad tu yer.. hehehe
dh google sinopsis Trilogi Cinta 2 ni tp lom jumpe² lg.. ;-p


pd mereka yg mengikuti crite ni mcm aku jugak,
pastikn setiap malam Khamis & Jumaat, jam 10 mlm, tv1 terpacak dpn tv..
hahahah... =D


psst:
 layan on9 la Trilogi Cinta 2 - episod 1 yg ter-miss tu



TERIMA KASIH SUDI SINGGAH SINI.. =D

14 Sila Komen Disini ♪♫♪:

◕ Kawaii D Y S H A ◕ said...

cite dari novel kan?? hubby kata sedap.. tp xpenah tgok la

ieda said...

kalau rosyam dia memang hebat ! .. ;)

HeNRieTTa JoSe said...

Xsempat tgk....coz jumaat mkm tu, dorg sbuk nk tgk mga movie tv 2....kha mlm plak, biasanya laypark kt library....

Rafhani said...

Best ke? Yg first pun x penoh tgk ,huhuhu.lening rajin gop duk layan drama ni.

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam.Novel dah ada & baca...bestT TP citer yg ditayangkn kat TV lom pernah tgk lg :D

mamalieyna said...

jarang2 dah layan citer kt TV skrg, anak yg konker..huu~ cuma sempat layan citer tv3 kul 7ptg tu jer..huu~

Erna said...

hehe... saya mmg ketinggalan betul bab2 drama melayu ni, mmg cannot go la...
haish nama je wanita melayu terakhir hahahaha....

** biar betul suar awak nak tukar ke saiz 27, bukannya besar sgt pun awak ni leily... saya pakai 26 kalau levis, kalau suar lain kekadang bole masuk 25.. masalah saya tang peha lebar huhu, lengan pun besar mcm org angkat berat cuma lembikla huhu. 1 lg yg nyampah perut muncit huhu...

Nur a.k.a admansyah said...

Isshhh.... kalo Rosyam jd Hero, mak angkat kaki-lah! hihihi.... tingin nk tgk die jd bapak yg tue skit or... ATUK terusss! bilerlaaa

eima said...

tak penah tgk ...tp ni novel ke tu ....

MamaEma said...

skrg ni tak boleh gk laa..selalu berebut channel dgn anak

Zue AnnaLeeya said...

ye ker leily wei???
akak dah jatuh cintak dgn trilogi cinta 1 dulu...
tp yg masalahnya kol 10pm tuh time adam hawa kt channel 134... huhuhu

Dilla Ady said...

tv1 rumah ai tak terang..nyampah! huhu

Lily@MamaZaraZareef said...

mak ngan mak mentua sgt minat citer dulu..smoai sy pon terikut sama tp part dah nak last2 lah mase tuh..ada smbungan rupenyer eh..hehehe

mama aryan said...

tak penah tengok,penah baca novel je




Related Posts with Thumbnails