Monday, October 22, 2012

Tuhan Jagakan Dia



As Salam..


Agak lama tak layan jiwang karat.. =)
Ni monday blues ni nk jiwang sket.. mood rindu- serindunya .. hehehhe. Ni kes feeling tengok drama Adam dan Hawa la ni. Best kan crite tu, tangkap jiwang la,tak sabar nk tgu episod mlm ni plak.. =) *pepagi esk tgk on9*..




Tuhan Jagakan Dia – Motif Band
 
Hanya dirimu yang ku cinta
Takkan membuat aku jatuh cinta lagi
Aku merasa kau yang terbaik untuk diriku


Walau ku tahu kau tak sempurna
Takkan membuat aku jauh darimu
Apa adanya ku kan tetap setia kepada mu


Tuhan jagakan dia
Dia kekasihku, kan tetap milikku
Aku sungguh mencintai
Sungguh menyayangi setulus hatiku


Walau ku tahu kau takkan sempurna
Takkan membuat aku jauh darimu
Apa adanya ku kan tetap setia kepadmau


Tuhan jagakan dia
Dia kekasihku, kan tetap milikku
Aku sungguh mencintai
Sungguh menyayangi setulus hatiku


Tuhan jagakan dia
Dia kekasihku, kan tetap milikku
Aku sungguh mencintai
Sungguh menyayangi setulus hatiku


Tuhan jagakan dia
Dia kekasihku, kan tetap milikku
Aku sungguh sungguh mencintai
Sungguh menyayangi setulus hatiku













TERIMA KASIH SUDI SINGGAH SINI.. =D

10 Sila Komen Disini ♪♫♪:

Rafhani said...

Dok pernoh tgk Adam.&Hawa ni,dok dang sokmo.

norhidana said...

heheheh wah2 jiwang karat marat ek

dana tak penah lyn pun sbb tak amik astro hd hehehe

Sue-Rya Qistina said...

huhuhu..x pernah tgk adam dan hawa pun. :D

Nad @ MamaZN said...

huhu, kite tggu sama2 ek episod AH mlm ni ;)

:: Mrs.Eady :: said...

nice ~

HeNRieTTa JoSe said...

xtgk citer nie....bonda ngan adik kt kg mmg suka citer nie...rietta xde astro....

Qhaifa Nur said...

ramai yang minat betul dgn citer ni...

rieda_ffya said...

lagu ni mmg best la...n adam n hawa pon best jgk..

syiela said...

mmg best.. layan adam hawa online je.. kat rumah tak langgan channel tu

Ema Blog said...

tak pernah tgk lagi cerita adam dan hawa ni




Related Posts with Thumbnails