Tuesday, November 6, 2012

Lokasi Blackspot AES ( Automated Enforcement System)


As Salam..


Alahai, rindunya duhai blog. Byk cite nk share nih tp idea mengarang tanak dtg plak. Majukk.. lama tak asah ;-p.
Apepun arini nk share psl AES sket, utk tindakan aku, asben especially dan juga kwn blog yg sy sayangi gak.. Banyak tu rm300, kl kompoun dpt rm150 pn still byk lg blh wat soping mcm² ngan nilai tu.. =)




senarai lokasi AES utk kesan had laju, lokasi AES di lampu isyarat & rumusan lokasi AES korang boleh semak kat SINI

jom pakat beringat okeh..

ke ada yg dh kena saman AES ni???

aku ade dpt satu tp asben yg drive. Kena spot kat karak. Nasib la kalo keter bertukar tangan ghitulah!!!..
so far tak bayar lagi.. huhuhu. Tunggu ada diskaun 70% dlu.. hahaha.
Jgn kena blacklist nk renew roadtax sudahla.. ;-P








TERIMA KASIH SUDI SINGGAH SINI.. =D

10 Sila Komen Disini ♪♫♪:

Nad @ MamaZN said...
This comment has been removed by the author.
Nad @ MamaZN said...

Lama tggu entry kak leily..kt fb pun jarang nmpk :)

Kak, kalu pakai smartfon, install la aes detector

Rafhani said...

Lily,lamanya bertapa,hehehehe.Psl AES,okey,noted.

norhidana said...

lamanyer menghilangkan diri, ingtkan dh majuk dh...

alahai.... aritu adik dh kene masa balik raya, dana lum semak lg saman... jgn ada udah la

mia izzati said...

mesia makin maju hehe...siap lerrr sapa pesalah tegarrr..

~AmyLiana86~ said...

husben amy pun cek smalam..ada 1 speeding..saman rm150..saje je gatal tgn nk cek last2 ada betul...padahal bawak 80 jer..

inazamri said...

paling tak suka kena saman.Last year ada la kuar duit utk byr saman ni...hishhh

Ros said...

Assalamualaikum,

EEEmmm...bila dah naik kat atas jalan raya tu semuanya mesti kena hati2 kan...

LYAfrina said...

fain pon ade kna saman kt kaunatna ritu..sdr2 smpai surat saman... sabor je

Cho Zila said...

banyak gak.. ingat tak jai jadi gak yerk....




Related Posts with Thumbnails